Ahojte nema prosim niekto skusenost s odhlasenim z terminu ockovania cez formular NCZI ? Ako dlho to trva? Zrusi sa termin hned? Da sa prihlasit hned po zruseni na iny termin ? (ked teda terminy budu..) Je covid pass hned nanovo aktivny? Dakujem
@viestta Netreba si robiť ilúzie, že to bude fungovať. Chcela som pred dvomi týždňami meniť miesto, bližšie k bydlisku, na stránke sa nedalo nikam dostať, žiadne informácie o možnosti zmeny, tlf akurát automat, operátor v nedohľadne. Povedala som si, že sa skúsim dostať do formulára (podľa návodu) a uvidím, či sa niečo dá spraviť. Overovacia sms mi prišla po 35 minútach!, po jeho zadaní sa stránka rozhodla hrať mŕtveho chrobáka. Slovenská digitalizácia v praxi (kto skúšal niečo riešiť cez Slovensko.sk, vie, o čom hovorím). Tak som sa na to vykašlala a pocestovala som si.
Telefonicky nas odhlasil velmi mily chlapik bez problemov, len bolo treba na zaciatku dlho cakat na linke
Inak, má sa prerábať systém prihlasovania, bude akási "čakáreň", kam sa človek len zaregistruje a oni mu pridelia čas a miesto až ked na neho príde rad.
Ja by som nič neodhlasoivala a radšej vycestovala, pokial ste termín chytili teraz. Lebo može sa stať, že na další budete čakať aj týždne alebo mesiace... a dostanete ho vtedy, ked nebude vyhovovať.