Odhalí antigénový test infekčnosť?

1. nov 2020

Viem,že je toho tu už veľa,ale chcem sa spýtať. Pokiaľ ide človek s nádchou na antigenovy test, tak keby mal Covid, tak by to test už zachytil? Keď už vlastne má priznskyak by mal byť infekčný a test by to mal odhaliť, nie?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. nov 2020

Čítala som, že najviac infekčná je osoba s príznakmi a je infekčná už niekoľko dní pred príznakmi. Čiže, keď ma chytili sopke a kašeľ v piatok večer s v sobotu poobede som bola na testoch, už by to mal zachytiť, nie?

evka1247
1. nov 2020

Môjho muža v piatok začalo bolieť hrdlo, v sobotu bol pozitívny

autor
1. nov 2020

Aha, tak som kľudnejšia. Keď ho začalo bolieť hrdlo, tak asi bol infekčný už pár dní predtým. Preto ho aj zachytil ten test. Prajem skoré uzdravenie

dudka121
1. nov 2020

zachyti len covid ten antigenovy test....ja som tiez bola prechladnuta...a negativ...tak mi povedali

martinajurkechova
1. nov 2020

Ja si myslím, že keď si bola tento víkend negatívna môžeš byť v kľude do budeho víkendu 😁

zuzkaa1991
1. nov 2020

Kamoska dostala.teploty vpiatok a dnes vyšiel jej ten test pozitívny manzel jej neg.

autor
1. nov 2020

No mňa v piatok večer začalo bolieť hrdlo, hlieny, kašeľ. V sobotu poobede test a bol negatívny. Takže keby to bol Covid,tak sa to asi preukáže v teste. Ďakujem vám všetkým a prajem nám pevné zdravie a už konečne koniec tejto pandemie

natalia1619
1. nov 2020

Prosim nespoliehajte sa len na to ze by to test ukazal. Ci je to covid alebo nie zostante doma a liecte sa 🙂 nech ste rychlo zdrava.

gelifil
1. nov 2020

@martinajurkechova to praveze neplati....

katka2505
2. nov 2020

Moja svokra,čo má vyše týždňa horúčky,kašle,cíti sa slabá je negatívna a svokor so švagrom,ktorí sa cítia len trochu slabí a kašlú sú pozitívni

martinajurkechova
2. nov 2020

@gelifil no ale čo teda. Nemôžeme chodiť na testy každý deň. Keď má nádchu, tak určite by mala v nose toho dosť aby to aj tento test odhalil.

martinajurkechova
2. nov 2020

@natalia1619 však jasné keď je človek chorý nemá nikam behať a roznášať hocijakú virózu, ale zase zbytočne sa stresovať, že má covid 😕

natalia1619
2. nov 2020

@martinajurkechova suhlasim pre mna by ludia ani s chripkou nemali behat kade tade ale liecit sa. So zdravim respektom treba pristupovat k hocijakej chorobe.

3petka
2. nov 2020

Môj brat nič... a pozitívny. Tri hodiny na to teplota a dnes horúčky a ide mu rozdrapiť hlavu...