Na 6sty deň po extrakcii mám veľmi veľké bolesti v mieste trhania a aj odhalenú kosť, zubárka je nová ešte u nej nie som prihlasena, ani povedala že to netreba zatiaľ davať drenaž ale mňa to príšerné boli dnes mi to čistila ale keďze ešte nemám preventivku tak mi tam dala zatiaľ len výplach ale nepomohlo to zjavne mám suche ložko a nechce sa mi vytvoriť krvná zrazenina , 30e má stal výplach neviem čo mám robiť ťa kosť taká ostrá mi zavadzia drenaž mi nedala ževraj netreba
@rebi789 mne ale povedal zubár že drenaz nedá že sa mi to hojí dobre ale stále mám bolesti zajtra mi jdu pozerať či tam neostal kúsok zubu však ja som chcela tu drenaz a on že mi ju tam nedá ale mám stále bolesti riadne
@rebi789 dneska mi to museli zošit mám asi 11stehov na dasne všade zdola zhora boli to jak šľak dostal som už oscitacia zápal do kostí bolo to strašne revala soľ aj na operačnom sale ako to zosivali ale na tie bolesti nikdy nezabudnem mne sa to snažili rozkrvacat ale nič nepomáhalo nechceli mi dať drenaž ani nič do rany a nakoniec mi to museli stejne zošit prišla som za 5min dvanast
@angeltrance Oh môj bože to je fakt strašné!!!! No dufam, že teraz to bude už len lepšie. Tieto bolesti sú fakt strašné❤️
@angeltrance mal som tiež odhalenú kosť a veľmi to bolelo, lekár mi tam zadarmo urobil taký zastrek akoby lak a vydržalo to neboliet dva dni. Potom som šiel znovu a viac už nebolo treba, rana sa zakryla.
@angeltrance oh až teraz čítam, že na nejaké zástreky už je neskoro. Asi to dobre pohnojili.
@angeltrance Súcitim s tebou, ja som mala suche lôžko cez leto a mala som extremne bolesti. Mne pomohla iba drenáž a potom taka hneda hmota na suché lôžka.....choď na zubnu pohotovosť, takto sa fungovať nedá