Baby prosím poradte,tento rok mam ist na dovolenku k moru,ale ku koncu dovolenky by som mala dostat menzes,potrebovala by som oddialit menzes o 2 dni.Nechcem hormonalne tabletky,nemam dobre skusenosti.Nejake domace skusenosti-čaje,.....dakujem
a kolko dní 2-3 dni???Napr.ak mi vychadza menzes na piatok stačí aby som tyžden pred tým piatok,sobota,nedela pila citr.štavu???
nie,je to len jednorazovka,vypijes naraz stavu z cca 3 citronov a potom uz nic...Ale musis brat na vedomie,ze kazdy organizmus je iny,co funguje na jednu,nemusi na druhu..alebo aj moze..ja keby,ze cakam v piatok,tak vikend predtym vypijem stavu,je jedno ci v piatok alebo v nedelu...alebo ked nahodou ides na dovcu az v auguste,tak si to vyskusaj teraz najblizsie ked cakas...a daj info,som zvedava ako si dopadla....vymackaj citrony a mozes dovolenkovat...dlho som si to nedavala,tak uz si vobec nepamatam,kedy mi potom prisiel menzes,mozno aj za viac ako tyzden..ved vyskusaj..alebo mozno baby ti este nieco poradia..
Dakujem moc,určite vyskusam,dam vediet.Ak to nevide,tak sajako tie 2 dni zvladnem.Ale hor.tapletky nechcem ani vidiet.Len raz som uzila tabletku PO a pol roka som mala zdravotné problémi,nestojí to zato.Ale dajujem za radu Sepentino 🙂
Poslala som ti IP ahoj
u mna to nefungovalo :(((((((((((((((((((((((((((((((( ten citron zial :(((((((((((((((((((((((((
To vazne?ale nie riedeny vodou a aspon 3citrony... a par dni dopredu
vidis,mne stacilo len par dni dopredu,ale len v jeden den vypit,dalsie uz som nepila..treba vyskusat,kazda sme ina,mozno v tom zohrava ulohu aj vek,
Ahoj,staci ak vypijes par dni cca 5 pred menzesom stavu aspon z 3 cerstvych citronov,cisto len stavu,neriedenu...oddiali ti to menzes,mam to vyskusane,robila som si to dost casto,budu sa ti zvierat kutiky ust od tej kyslosti,ale inak pohodka