Som objednana v pondelok obvodakovi na preventivku s tym, ze najprv idem na krv na odbery. Zistila som ze som tehotna, a teraz moja otazka znie: povedat mu o tom? A dalsia otazka, v stredu mam ist ku gynekologovi na prvu kontrolu a potvrdenie tehotenstve + mi povedala sestricka ze lekarka vezme krv. Je to v pohode ist v pondelok k obvodakovi na krv a potom hned v stredu ku gyneko na krv? Alebo si to radsej presunut u obvodaka? Dakujem.
Bojíš sa že ti zoberú moc krvy?
Vsak povedz na gynde, ze uz ti zobral obvodak krv, a mozno uz budes mat vysledky, vezmu ti len to co oni potrebuju.
Ale ak sa obavas, ze ta strata krvi ta ohrozi, tak nie, pri darovani krvi beru 400 ml a ziadny darca skodu neutrpel
Neboj sa ničoho, ja som bola jeden deň na imunologii zobrali 9 ampuliek krvi a na druhy endokrinologička zobrala ďalšie 3 ampulky. A som tu 🙈
Dakujem moc, ano bojim sa popravde toho ze to bude na mna vela, popravde na krv chodim velmi raritne kedze stale odpadavam 🙈 teraz si v tehotenstve musim zvyknut….takze ist k obvodakovi a povedat ze som tehotna a v stredu mam ist na odbery? Dakujem
na preventívke berú 3 skúmavky, môžeš u gyn. spomenúť, že ti v pondelok brali krv aby nerobil duplicitne odbery, ale na HCG ti krv potrebuje zobrať aj tak
Pred pôrodom som strávila dlhšie v nemocnici a krv mi brali mesiac v kuse každý druhý deň. Bábätku ani mne to nijako neuškodilo. Toho sa báť nemusis.
Ja som pocas tehu raz bola v jeden den na dva odbery,este v 1.trimestri,tak som si to naplanovala, lebo som k lekarom dochadzala do ineho mesta,nech nechodim na dvakrat…uplne v pohode…najprv som sla na hematologiu a potom na ebdokrinologiu,odstup medzi odbermi bol asi hodina alebo dve,uz nepamatam
Ja by som to nechala, ale pouzila rovno pre tie ine ucely. Aspon uvidis ako si na tom. Nech spravia aj TSH a tieto veci, budes to mat hotove. A tiez krvnu skupinu. Gyn berie skor iba na HCG. Ale upozorni ich