Odber krvi počas koronavirusu.

evkakozickova
17. mar 2020

Odoberú mi krv aj keď je na Slovensku tento stav a ako to je z gynekologickimi prehliadkami včera som bola a robila len sestrička že doktor tam tak skoro nebude čo mám v takom prípade robiť ? Mám všetko riešiť len telefonicky zatiaľ mi dala len papier na odber krvi a že sa uvidí...

luccija
17. mar 2020

@evkakozickova mne ju zrušili volal mi doktor a suhlasim.Nie je to urgent

evkakozickova
autor
17. mar 2020

@luccija pre mňa áno 😏

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
17. mar 2020

ja sa nemozem mojej dr. dovolat koli vysledkom. teraz dr. robia v ob,medzenom rezime, co nehcapem. ved su zamestnania, kde sa jednoducho robit musi. a teda dr. potrebujeme aj z inych dovodov. a aj keby mam podozrenie na nakazu, tka sa snad ani nikomu nedovolam, keby to chcem potvrdit, ci vylucit.

evkakozickova
autor
17. mar 2020

@majamat ja sa už k môjmu nemôžem dostať pomaly mesiac ešte mi povedala že keď tak tak len všetko telefonicky no akože neviem ale mne sa to takto vôbec nepáči

maris5
17. mar 2020

@evkakozickova ja mam ist na odbery koncom mesiaca. Potrebujem vysledky z nich, ci mam spravnu liecby alebo ju treba upravit. Na termin som cakala 3 mesiace. Ak nemam spravnu liecbu, mozu sa mi poskodit niektore organy. Co je teraz dolezitejsie? Preto chapem, ze to moze byt pre teba urgent.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubu62
17. mar 2020

Môj známy volal dr,sa nedovolal,tak volal môj manžel svojmu dr,a sestrička povedala,že telefón nedvihaju,lebo ráno nemôžu ani krv zobrať...čo stále ľudia volajú,ale normálne vyšetrujú..

mizu89
17. mar 2020

A mňa by zaujímalo či mám podstúpiť odber plodovej vody ak by vyšli výsledky zle.Odber sa robí v MT

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
17. mar 2020

Mne tiež gynekológ zrušil odber krvi, mala som ísť kvôli operácii maternice a musím teraz vydržať lebo by ma teraz neoperovali

luccija
17. mar 2020

@evkakozickova keby to bol urgent povedala by si to včera sestričke ako mas ďalej postupovat