dobry den chodim na odber krvi uz 8 tyzdnov po sebe, minule som uz mala problem ze ma bolela cela ruka, zacala som si studovat a zostala som v soku z toho co odbery so zilami robia. Vraj ich jazvia nicia, niektore sa nedaju uz dokopy...Krv mi beru lebo mi davaju moju plazmu cize nic zivotne dolezite..
Mozem nieco spravit ako tym zilam pomoct sa ozdravit, dat dokopy a tak?
Mala by som si dat pauzu s plazmovanim? Ta ruka ma bolela cela od lakta dole asi tri dni nebolo mi vsetko jedno, opuch ani modrina neboli...
zdravotnici by mohli mozno poradit
alebo ako cih mozem chranit, vyzivit atd ked by som mala pokracovat
@taynee no beriem vlastne doplnok na zily teraz v lete obsahuje diosmin + 50 mg hesperidín takze to je fajn?
a aaescin
@taynee dakujem ti, ale ja mam cecka velmi vela, ale dakujem!
Ascorutin, Detralex, Aescin mozes tiez kludne ten je protizapalovy. Alebo nejaky kombinovany pripravok, napr. Mobivenal s aescinom aby si toho nebrala vela dokopy. Pohankovy caj ako doplnok. Vela ovocia, zeleniny, vyvazena strava, zdravy zivotny styl.
Sledovat cholesterol, lebo ten hlavne upchava cievy. Pripadne brat Arterin cholesterol. Ak beries hypolipidemika na predpis tak k tomu este Koenzym Q10.
A ak budes mat modriny po vpichu tak Lioton gel.
@larinka552 dakujem mobivenal mam vzdy v lete a ten cholesterol som nepochopila, je som nepisala nic o upchati ale o zdravych zilach po opakovanych odberoch
Neni zac 😊 To viem ze si nepisala ale cholesterol ateroskleroza je hadam najcastejsie ochorenie spojene s cievami, tak preto som to spomenula.