Ahojte sestricka mi brala krv a ked som dnes volala tak mi povedala doktorka ze tam nic nemam ziadny zapal krvi všetko poriadku len troska zvysene aslo.. povedala mi na to ze to moze byt nejaka infekcia dýchacích ciest nevyliecena .. tak mi dala liek sumamed 500mg co je na zapal dýchacích ciest dutin , ucha atd ... Mam si to zobrat aj tak ked nemam v krvi zapal lebo mi to pride divne...
@biglovemom aj ked si nemala v krvi zapal ? Lebo som volala na výsledky ze mam všetko poriadku len to aslo ako reuma troska vyššie preto mi to ie divne ze mi dala akoby antibiotiká na zapal keby mam zapal tak pochopim ale nemam ziadny zapal ..
a kvoli comu ti brala krv?
@oti84 lebo predtým ma boleli kolena a teraz lakte ale az tak akoby sa mi isla zlomit a v klude a ked som si dala flector prasok lepsie akoby mi zmizla bolest
aha tak ma dr asi podozrenie na tu reumu, v tom pripade by som to brala...
Chapem ta… ja mam lekara co rad dava Antibiotikum.😂😂
Ked neberes casto Antibiotikum vybrala by som ich.
@oti84 mala som opuchnutu nohu cervenu nahmatala som si uzliny akoby vtedy som nevedela dostupat na to a ked som brala naplast dvakrát denne ako pisu pribalivom letaku odpuchlo a uz viem na to stupat ,, doktorka na to ze virusove ochorenie ..
Reuma hodnota 210 vtedy bohvie kolko sa mi zdvihlo ,keď som mala také bolesti ,ale som myslela ze budem plakat som si chcela normálne zlomit ruku
na boreliozu ta vysetrovala?
@oti84 nie
@oti84 ja na kliesta som nikdy nemala stastie
ja osobne by som si dala skontrolovat krv na protilatky proti borelii, ak nie u svojho dr tak ako samoplatca
@oti84 kliešťom som nikdy nebola kontakte
ano chapem, ale to nemusis mat prisateho kliesta, tymto ta nechcem strasit, ale ja by som to v tvojom pripade chcela vylucit..
Borelku môže preniesť aj komár,vôbec to nemusí byť kliešť
@dzescebuly noo to uz skor verím komarom som bola dost kontakte ale stredu idem ortopedovi som zvedavá co vybavim a ked sa mi to bude zhoršovať tak znova musim vyšetriť krv na boreliózu
Brala by som
Ja som sa totiz poucila.
Bola u lekara s dutinami,jemny zapal v krvi nic hrozne.ja hrdinka sak to prejde samo ked je maly zapal, po tyzdni som ich zacala jest🫣