Zajtra som objednaná na odber je podozrenie na tu najťažšiu diagnózu veľmi sa bojím
ja som mala tú najhoršiu diagnózu ale kostná dreň bola v poriadku...
Hlavu hore bratranec išiel tiež lebo mal všetky príznaky aj krvné testy katastrofa..lekárka tiež skeptická a nakoniec sa to nepotvrdilo.. našťastie po Tom čo ku oznámili výsledky sme o ňom tri dni nepočuli lebo to išiel osláviť do Viedne 😁😁
Strach má veľký ved uvidím
Odbery porobené už len čakať
@agajka22 ahoj, aj keby zistili neviemčo, všetko sa dá riešiť. To si pamätaj. Všetko sa dá riešiť. 🍀 Tvoj strach je prirodzený, absolútne pochopiteľný, vyventiluj to, poplač si, ak sa Ti žiada, ale stále maj na pamäti, že všetko sa dá riešiť. 😊 Mimochodom, poznám viac ľudí, ktorým po odbere potvrdili zlú diagnózu, je to už pekných pár rokov a tí ľudia sa vyliečili. ☺️ Takže hlavu hore, bude dobre.
@mijunik presne tak...aj mne potvrdili rakovinu a išla som na vyšetrenie kostnej drene, ktoré bolo pre mňa tak strašne bolestivé-neviem či som zažila už väčšiu bolesť, robili mi 8x lumbálnu punkciu-to bolo nič, a nakoniec kostná dreň bola v poriadku a z rakoviny som sa vyliečila.../aj keby sa nebodaj vrátila, tak kostná dreň je OK/...
tak nakoniec sa diagnoza nepotvrdila ale nasli inu a ked sa potvrdi koncom mesiaca mam ju asi uz dozivotne ale ........ale.....
Dakujem
@agajka22 Ahoj, neboj sa, zvládneš to...držím palce, aby sa tá najhoršia diagnóza nepotvrdila...