Odber kostnej drene

agajka22
26. feb 2023

Zajtra som objednaná na odber je podozrenie na tu najťažšiu diagnózu veľmi sa bojím

danyelia
26. feb 2023

@agajka22 Ahoj, neboj sa, zvládneš to...držím palce, aby sa tá najhoršia diagnóza nepotvrdila...

tinulqa
26. feb 2023

@agajka22 neboj sa ja som tiež išla placuci tam ale nakoniec nevyšlo to co som sa bala

jazminn
26. feb 2023

ja som mala tú najhoršiu diagnózu ale kostná dreň bola v poriadku...

amy2807
26. feb 2023

Hlavu hore bratranec išiel tiež lebo mal všetky príznaky aj krvné testy katastrofa..lekárka tiež skeptická a nakoniec sa to nepotvrdilo.. našťastie po Tom čo ku oznámili výsledky sme o ňom tri dni nepočuli lebo to išiel osláviť do Viedne 😁😁

agajka22
autor
26. feb 2023

Strach má veľký ved uvidím

amy2807
26. feb 2023

@agajka22 aj bratranec mal .mal vtedy 27 rokov a uz zmierený so všetkým..lebo aj lekárka ho strašila že nevyzerá to dobre..a potom keď došli výsledky celú rodinu obvolal že okrem ťažkej anemie mu nič nieje .

agajka22
autor
27. feb 2023

Odbery porobené už len čakať

amy2807
27. feb 2023

@agajka22 drzim palceee ..

mijunik
27. feb 2023

@agajka22 ahoj, aj keby zistili neviemčo, všetko sa dá riešiť. To si pamätaj. Všetko sa dá riešiť. 🍀 Tvoj strach je prirodzený, absolútne pochopiteľný, vyventiluj to, poplač si, ak sa Ti žiada, ale stále maj na pamäti, že všetko sa dá riešiť. 😊 Mimochodom, poznám viac ľudí, ktorým po odbere potvrdili zlú diagnózu, je to už pekných pár rokov a tí ľudia sa vyliečili. ☺️ Takže hlavu hore, bude dobre.

jazminn
27. feb 2023

@mijunik presne tak...aj mne potvrdili rakovinu a išla som na vyšetrenie kostnej drene, ktoré bolo pre mňa tak strašne bolestivé-neviem či som zažila už väčšiu bolesť, robili mi 8x lumbálnu punkciu-to bolo nič, a nakoniec kostná dreň bola v poriadku a z rakoviny som sa vyliečila.../aj keby sa nebodaj vrátila, tak kostná dreň je OK/...

agajka22
autor
2. mar 2023

tak nakoniec sa diagnoza nepotvrdila ale nasli inu a ked sa potvrdi koncom mesiaca mam ju asi uz dozivotne ale ........ale.....
Dakujem

amy2807
2. mar 2023

@agajka22 super tesm sa 🙏

tinka3136
31. júl 2024

@agajka22 Dobrý deň, ak sa môžem opýtať ako ste dopadli? Ja som pár dní po odbere kostnej drene. Som dosť v strese. Ešte sa čaká na výsledky ale majú podozrenie na polycytemia vera.