Zdravím Vás maminky , nájde sa niekto s podobnym problemom? Ked ano ako ste riesili a co pomohlo?
Problem: neustale upchaty nos od tehotenstva uz 3 roky to trva , orl vysetrenie nic moc lekarka nic nepozrela vypisala len kvapky/sprej do nosa co vobec ani nepomaha , tazke dychanie
ak nepomohla jedna orl idem inej, pytala by som aj rtg
@bagre len tak a vypisala len recept , no tak teda budem musiet kuknut ineho lekara
@diamond444 ja teda mám toto isté + zatekajúce hlieny /všetko negat. ,lieky už tiež veľmi nepomáhajú, ale skúsila dr.konzervatívnu liečbu či nezaberie.../ ale dôkladne vyšetrila hádam všetkým čo mala v ordinácii. A výsledok zhrubnutá nosová sliznica, ktorá nie je schopná normálne fungovať, suché sliznice a zároveň zahlienenie a všetko následkom krivej prepážky, ktorá takto skončila po 3 mesiace sa vlečúcom infekte. Nevravím, že máš to isté, ale určite treba lekára čo sa tomu aj rozumie, aj chce pacientovi pomôcť...
@bagre no ta prepazka sa da asi aj chirurgicky vraj sa ludom uvolni nos a lepsie sa dycha , dakujem za koment vyhladam lepsiu odbornicku urcite
@diamond444 hej, čaká ma plastika prepážky..
@diamond444 moja mamka tele tehu ked ma caka nemohla dychat, mala tiez zarobene kvapky od dr a potom jej v nose zistili polip a ma chronicky zapal dutin asi 20r..ja to mam po nej ...mne sa zle dycha nosom pokym nedam kvapky furt
@jeennyv no tak asi to je najdolezitejsie aby fakt poriadne vysetrili pricinu dakujem za koment 🙂
Ahojte každá tehotna žena musi mat upchaty nos ? Ci si aj vynimky zien ktore nemaju ?
a aj ťa riadne vyšetrila? Alebo len aby sa nepovedalo a napísala lieky...
ak nie, choď k inej orl, - nech pozrie sliznicu, prepážku... teda nemôžeš jej to prikázať, ale sama by to mala zistiť