Ráno som mala hnačku. Navyše ešte nadmernú plynatosť, graganie a v každom grgu cítim zvratky. Nevracala som, len mám toto všetko od rána. Dnes som preto mala len suchý rožok, čierny čaj či vodu. Chvíľami vyzerá, že to prešlo, ale po 10 minutách sa to vráti ešte aj s kŕčami v žalúdku. V živote som nič podobné nezažila. Skúšala som si vyvolat vracanie, ale nepodarilo sa to. Poobede som zaspala asi na 3h, spala som ešte naschvál na ľavom boku, ale po zobudení to isté. Je to vážny zdravotný problém? Alebo to do zajtra prejde?
Moze to byt cokolvek. Mozno podrazdeny zlcnik??
Podľa opisu bežná viróza nič prijemné ale ako prišla tak by mala aj prejsť diéta niečo od zvracania hnačky oddych a budeš fit
Otazka c.1 mas horucku? Sracka aka? Moč z riti kazdu chvilu, alebo polotekuta kasa? Zlta, hneda, cierna? Je to blbe, ale doktor by sa pytal to iste (ak neflaka svoju robotu). Cierna znamena krv zo zaludka, alebo tenkeho creva.
Teoreticky mozes mat zapal slepaku, to by si ale mala horucky a nedokazala si zaviazat snurky. Alebo vred, koliku, crohnovu chorobu, salmonelu, parazita, ... Moznosti su siroke. Vacsina chorob sa vyluci tym, ze nemas teplotu...
Hlavne prestan pit ten cierny caj. Vobec nechapem, ako si niekto moze dat na traviace problemy cierny caj. Ten je pre podrazdene traviace organy ako cierna kava. Tu by si si urcite nedala, ved len zhorsuje stav. Treba pit vela mineralky, jemne perlivej, izbovej teploty, tou sa zavodni hnackou odvodneny organimus, dodaju stratene mineraly.
hm. kolko mas rokov, ze si este nemala zaludovne problemy a ze sa toto pytas? daj si smectu alebo zivocisne uhlie. ked ti to neprejde, tak chod v pondelok k lekarovi.