Dobry večer ,chcem sa spytat ma niekto nieco podobne ? Od ráno sa cítim malatna,slaba,jesť mi chuti ,nadmerne sa potim a cítim ako by som mala vnútornú horucku ale horucku nemam plus ma neskutočne boli hlava cely den
@inga000 ja som to tiež mala, neskôr som grcala a preháňalo má. Nejaký vírus, tiez mi známy vravel, že sa teraz takto covid prejavuje. Trvalo to jeden deň. Ďalší den mi nebolo celkom ok, ale už ďaleko lepšie.
@zuzana9393 a nebola si u lekára ? Preslo to samo ?
Tiež si myslím, že je to covid ... horúčka nemusí byť, u nás nebola ani len zvýšená teplota a ako handrové bábiky sme boli.
@inga000
@dzulli1980 a boli ste u lekára ci ste sa vyliečili doma ?
@inga000 áno prešlo. Aj sused mal niečo podobné a muž spomínal, že aj v robote niekto. Takže asi niečo ide vzduchom.
@inga000 Doma, urobili sme si testy ... je to vírus, tam Ti lekár nepomôže ... ale u nás bol ľahký priebeh, v priebehu pár dní sme boli OK ... otestuj sa, uvidíš ... je veľa možností, z čoho Ti môže byť slabo ...
@zuzana9393 a ako dlho trvalo kym to preslo ?
@dzulli1980 len ja beriem antidepresíva na osmičku poruchu tak neviem ci to mozem kombinovať s antibiotikami a inymi liekmi ..preto sa musim poradit s lekárom lebo toto so stresu asi nebude
@inga000 ako som písala, jeden deň mi bolo ozaj zle a ďalší to už bolo v pohode. Tretí deň mi už nič nebolo
Na tvojom mieste si robím covid test.