Ahojte, mam taky problem od rana ma boli, picha alebo su to take akokeby tupe krce na pravej strane brucha. Neviem ci to je zapcha lebo vcera som mala stolicu normalne vecer a dnes rano toto. So slepakom slm nikdy problem nemala ale myslimsi ze by to bolelo viac asi aj pri pohybe a tak ale neviem nevylucujem to. Na wc sa snazim chodit ale nic akokeby som bola zapchata. Od rana to tak boli, neviem co mam robit. Do toho som nachladena uz od stredy do seba lejem caje atd, u doktorky som bola takze marodujem. Neviem poradte mi
@deti95060810 degasin som si dala uz o 12tej a stalr nic. Mam si este dat?
Volakedy davno ked mal brat zapal slepeho creva doktor vysvetlil ze ak si to miesto pomaly potlacis a potom prudko ruku odtiahnes a ak to silne pichne v tom momente ked tu ruku odtiahnes, tak to je pravdepodobne zapal slepaka. Ale toto su take 40 rocne informacie... neviem ci stale aktualne.
Tiez to moze byt vajecnik...
@andreatytler vajecnik viem ako boli, mala som uz aj zapal mocovych a oblicky ale na lavej strane toto viem tiez ako boli, aj cysta mi praskla . Ale toto je vyssie . Od pupka viac v pravo
dcéra berie 2 krát denne...ale to je dieťa. pozri na leták...Hylak nemáš?
Ak sa pamatam tak slepak je velmi v pravo... doslova hned vedla tej kosti ... tusim je to panva.
Brat mal prasknuty zapaleny apendix a chodil s tym.. on bol dieta (asi 10 rokov) a bal sa povedat ze ho boli alebo co...
Ak neprejde do pondelka, chod radsej k lekarovi.
Nemoze to byt zlcnik???
@tatisna ja neviem, uz to asi preslo len trochu stale citim to brucho, vcera cely den tak ze az slm si zvykla ze ma to boli, dnes cakam ze konecne pojdem na wc a bude dobre uz ... asi to bola zapcha co aom nikdy taku asi nemala
Pri zapalenom apendixe mozes mat zvysenu teplotu ale hlavne zvraciat ja som mala zapal uz zahnisany a zvracala som kazdych 5 minut
@princeznasevera slepak to nebude urcite. Mozno hrube crevo podrazdene .. uvidime no. Este to trochu citim ale stale som sa poridne nevyprazdnila . Kdem kúpit hylak
dcéra má problémy s apendixom...predpisujú jej NoSpa, Degasin a Hylak....ak máš aspoň jeden z nich tak si kľudne daj...jej pomôžu vždy - aspoň zatiaľ....😉