Od pôrodu mi nerastú chĺpky v podpazuší

lucinkab
15. jún 2014

Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu už takmer 10tt mi nerastú chĺpky v podpazuší ☹ dokonca sa ani veľmi nepotím a nemusím teda použivať ani deodorant. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Ide len o rozburené hormony po pôrode a počas kojenia? alebo mam vyhladat endokrinológa? ďakujem za všetky rady..

jakrpec
15. jún 2014

nemusis sa obavat, ani mne nerastli niekolko mesiacov🙂 skoda, ze sa to potom rozbehlo 🙂🙂

lucinkab
autor
15. jún 2014

@jakrpec ďakujem ukľudnila si ma 🙂

niki928711
15. jún 2014

@lucinkab no ja by som sa na vašom mieste tešila. 😀
Ja sa zas holím každý druhý deň. :-/

ushuaia
15. jún 2014

@niki928711 @lucinkab ...sa pridavam, co by som za to dala... 😀

lucinkab
autor
15. jún 2014

@ushuaia @niki928711 v beznom zivote to moze byt prejav rakoviny lymfatických uzlin a tam fakt nie je čo závidiet

latvia
15. jún 2014

@lucinkab pokial ti nic ine nie je, tak si to zatial uzivaj 😉 co by som ja dala za to, aby mi nerastli chlpy 😀 😅

sendynka01
15. jún 2014

Ani mne nerastli...dokonca sni na nohach nie...ale postupne sa to vratilo do normalu 😉 skoda 😠

latvia
15. jún 2014

@lucinkab prejav rakoviny lymfat. uzlin? 😕 co konkretne z toho? lebo pri lymfome je praveze velke potenie ako jeden z prvych priznakov, a ani chlpy s tym nemaju nic spolocne 😅

bibianka
15. jún 2014

@lucinkab
Zmeny kvality pokožky a telesného ochlpenia po pôrode:
Ak ste sa počas tehotenstva tešili nezvykle čistej pleti a vymiznutiu chĺpkov na rukách a nohách, pripravte sa na to, že tieto tehotenské benefity Vám pár týždňov po pôrode skončia. Ochlpenie začne dorastať takmer okamžite, zlepšená pleť zvykne pretrvať do obnovenia menštruácie.

Je to odtiaľto: http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/co-va...

ushuaia
15. jún 2014

@lucinkab to som nevedela, ale nemysli hned negativne...mozno su to naozaj tie poporodne zmeny...ale ak budes stale na vazkach a nervozna zajdi za lekarom na kompl. vysetrenie...

siska53
15. jún 2014

@lucinkab neboj,neskor porastu,ja som sa tesila,ze sa nemusim casto holit a casom sa to spustilo..si dost kratko po porode,tak si to uzivaj. Ja som sa tesila,ako to priroda dobre zariadila,ze v najkrajsom,ale i najnarocnejsom case po porode sa nemusim starat o ake veci,ako je holenie. 🙂

erika182
15. jún 2014

co by som ja za to dala

katrinka8
15. jún 2014

Ahoj, mne tiez po porode (a asi aj pocas tehotenstva) omnoho pomalsie rastu chlpky 😉 Mala som to tak aj pri dcerke aj pri syncekovi teraz. Po nejakom case (nepamatam ale uz, kedy, ci po prestati kojenia alebo pri nastupe MS) sa to dalo do povodneho stavu, bohuzial 😀

lucinkab
autor
16. jún 2014

@siska53 no mne vsade chlpky rastu tak musim holit len pod pazuchami nie ☹

ejuska79
16. jún 2014

ja som sa v tehotenstve pri synovi ani holit nemusela 🙂 nerastli, neboli vidiet 🙂 skoda, ze to tak nezostalo..

denkaajejdeti
16. jún 2014

@lucinkab Ahoj, myslím, že práve prežívaš sen mnohých žien - nerastú ti chĺpky a k tomu sa ešte nepotíš 🙂 . Super, užívaj si tento stav, lebo jedného dňa sa to skončí a opäť budeš musieť depilovať a kupovať deodoranty alebo antiperspiranty. Nič lepšie sa ti pred letnou sezónou nemohlo stať, ibaže by si ešte zázrakom a bez akéhokoľvek pričinenia mala zo dňa na deň super figúru, bez jediného kila navyše 😀. Och, ale to som sa už rozsnívala..... 😉. Myslím, že rakovina lymfatických uzlín to nie je, skôr rozbúrené hormóny po pôrode a dojčenie, k lekárovi zájdi pre pokoj duše 🙂.
Držím palce, aby ti to vydržalo čo najdlhšie.
Denisa

lucinkab
autor
16. jún 2014

@denkaajejdeti ďakujem no s kilami to ide tazsie ale mam za 10 tt 16kg dole a uz mi ostalo "len " 9 kg tak verim ze do septmebra najneskor budem na tom super s 0 navyse resp s - par kilami 😀 naviac

stanislavao
16. jún 2014

baby, tt = termin tehotenstva. preco pouzivate skratky, ktore znamenaju nieco uplne ine. tak ako mm = moj manzel, tak nepouzivajte "tvoj mm", alebo "10tt po porode".

strakana
16. jún 2014

ani mne dlho po porode nerástli, som sa aj tešila ale už je to zasa po starom 🙂 hormony

denkaajejdeti
16. jún 2014

@lucinkab Určite tie kilá navyše dáš dole, už tých 16 kg je super 🙂. A uvidíš, keď budeš mať svoju postavu spred tehotenstva späť, tak sa zasa budeš potiť a o chĺpkoch radšej pomlčím 😀 . Už len to koľko teraz ušetríš vďaka tomu, že nemusíš depilovať a nemusíš ani toľko používať rôzne prípravky na vylepšenie svojej arómy, je dôvodom na úsmev - tak krásny pondelok a netráp sa s tým zbytočne, radšej si dohodni pre istotu jednu návštevu lekára a máš po starosti.
Denisa

kiki68
16. jún 2014

keby mne prestali rast chlpy v podpazusi,tak sa inak radujem! ja to musim nicit laserom! aspon nemas star wars ako ja vdaka hormonom 😉

vejula
16. jún 2014

@stanislavao musim ťa opraviť tt nieje termin tehotenstva ale týžden tehotenstva. 😉

stanislavao
16. jún 2014

@vejula jasne. tak to je zas moj preklep. samozrejme tt = tyzden tehotenstva