Ahojte!
Potrebovala by som poradiť. Nikdy som nemala problém zistiť kedy mám prvý DC pretože skoro vždy som dostala mrchu hned ráno. Najskôr
špinenie a za pol až hodku som sa spustilo aj normálne krvácanie. Čiže to bol môj 1DC.
Ale tento cyklus sa mi stalo že v nedeľu som mala dostať mrchu ale celý deň som iba trocha špinila. Až na druhý deň (pondelok) ráno sa mi spustilo
krvácanie, ktoré postupne slablo a v utorok som mala zasa iba špinenie........ dnes (streda) ani nešpiním.
Preto Vás prosím o radu, kedy si mám zaznačiť 1DC???? v nedeľu, keď som špinila alebo v pondelok ked sa mrcha spustila???
Inokedy by mi to bolo asi jedno ale teraz mám na 5DC začať užívať Clostilbegyt tak neviem či ho mám začať užívaž už zajtra (štvrtok) alebo až
piatok.
Budem Vám velmi vďačná za vaše odpovede 🙂
ahojky podla mňa sa 1.deň cyklu ráta aj nedeľa, ale skor by si mala urobiť tehu test..kamoška na tom bola podobne a bola tehotná..
@kazunomiya
ďakujem, taže to znamená že zajtra by som mala začať brať ten Clostik. ešte raz dakujem 🙂
@stnulik
ale to bolo také hnedé špinenie, no ale dám na Vás a budem to rátať od nedele. A tehotná by som síce chcela byť 😉
ale o tom pochybujem. Mysim že takúto menštruáciu mám z liekov čo som papala predošlí cyklus (clostilbegy+pregnyl+duphaloston) tak asi to to spôsobilo 😠
Ďakujem 🙂
no môj pán doktorko mi povedal že prvý deň si mám rátať keď sa mi spustilo krvácanie, tak dám na neho
a Clostik začnem užívaťž až v piatok. Tak dúfam že už sa to podarí a dalšia mrcha nepríde 🙂
@simis105 raz som sa na to pytala v poradni symptotermalnej metody a odpoved bola, ze pocita sa uz aj spinenie, cize mala by si za 1DC povazovat nedelu.