Ahojte, prosím, od akého hmyzu môžu byť tieto štípance? 🤔 Mám ich na lýtku, aj na lakti, na fotke asi dobre nevidno, ale podľa mňa nie sú od komára, no tiež svrbia, už asi 3. deň... Nejaké rady? Ďakujem 🙂
Nechcem strasit ale toto vyzera na plostice aj ja som take mala oni robia tak tri stipance vedla seba a rozne po telw na viacerych miestach
tiež by som povedala asi, že ploštice lebo oni majú vo zvyku štípať takto na viac miest blízko veďľa seba a tie štípance môžu svrbieť aj dva týždne kým sa začnú hojiť
@fero208 zatiaľ si vystačím aj s Fenistilom, ale ďakujem za radu 🙂
@tinka9501 Pána beka....idem asi kontrolovať celú posteľ a dnes nezaspím 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣
Ak sú to plostice, zistíš to tak, že chod normálne spať ale daj si budík povedzme na 10...ked sa zotmie riadne. A potom rýchle všade rozsviet a prehľadaj hlavne posteľ a škáry okolo postele...oni budu vylezene. My sme ich raz mali na intraku a presne takto som ich všetky pochytala -pozabijala.
Ale osobne si myslím že to budú komáre. Sú teraz premnozene je ich neuveritelne veľa všade. A tiež štipu aj vedľa seba.
Pred spaním do izby na hodinku Raid...viem ze to nie je bohvieako eko...ale keby nemám Raid tak už mesiac nespím.
@ckatka ďakujem 😉....ale nie som si istá, či to sú tie ploštice, lebo ony zvyknú byť skôr v špinavom prostredí....a napríklad z dnešnej noci nič nemám...tak možno predsa ten komár
Ploštice nie su v spinavom prostredi. Plostice si mozte priniest aj z hotela alebo autobusu.