Očný lekár

4. aug 2023

Ahojte, ako je to prosím vás s očnými lekármi... Keď moja pôvodne očná ukončila prácu a hľadám si nového očného, hoci už mám kontrolu absolvovanú nateraz, môžem sa len tak zahlásiť k niekomu novému bez toho aby som musela opäť podstupovať nejaké vstupné vyšetrenie? Ide mi o to, aby som k nejakému očnému patrila a mohla napr. o rok ísť na premeranie zraku, keďže je problém s očnými lekármi v meste kde žijem a nechcú brať nových pacientov.. zároveň sa otvára nová ambulancia ale neviem ako to je, či musím opäť absolvovať aj nejakú vstupnú prehliadku a túto si nebodaj aj platit uz ked som mala na tento rok absolvovanú? Alebo len tak sa viem zahlásiť k lekárovi, aby som bola u neho v evidencii a proste ísť o rok na kontrolu... Zatial ambulancia neni otvorená, tak tam neviem zavolať... Len ak náhodou niekto viete ako to chodí... Ďakujem!

sovica
4. aug 2023

@taktotedanie je očná lekárka... Ale myslím, že každý lekár si ambulanciu manažuje ináč. Však, keď začnú ordinovať, tak tam zavolaj a opýtaj sa.

taktotedanie
4. aug 2023

@sovica kazdy lekar si spravi vlastne vysetrenie takze ak chcete pod niekoho patrit ano absolvujete cele vysetrenie odznova a potrebujete vymenny listok od VL ( vacsina lekarov vyzaduje)- kedze budete novy pacient a zalozi novu kartu
Ci budete platit zavisi od toho ci ma lekar zmluvu s vasou poistovnou

autor
4. aug 2023

Ďakujem veľmi pekne