Ahojte,prosim poradit,s akymi kremami mate dobre skusenosti a za aky dlhy cas sa vam kruhy upravili pripadne zmizli a cenovo boli prijatelne,velmi dakujem
@katikaba ja tento spominany remescar mam, strasne vypina pokozku okolo oci, kruhy su svetlejsie, ak mas aj opuchy odporucam, ak len tmave kruhy tak nie.ale je drahy
Môj muž má opuchy pod očami a tiež si kúpil Remeskar. Veľmi mu pomohol. Ráno mu to natriem a hneď mu zmiznú, ale poobede ich už má čiastočne naspäť.🙂
a kde sa to da kupit?
myslim ten remescar
V lekarni sa objednava, vacsinou ho nemaju priamo lebo ma dobru reklamu😉
ani jeden krem ti nato bohuzial nepomoze.... tie kruhy je vlastne tenka kozicka ktora presvita... riesenie na dlhsie je si pichnut kyselinu... ostatne rozne produkty su len chvilkove zalezitosti. Ja odporucam zamerat sa na dobry koretkor ktory tie kruhy zakrije.
@monika_k suhlasim s tymto. Akurat by som doplnila ze treba vela vela pit cistej vody, trochu sa to zmierni
ahoj, neviem konkrétne aké kruhy pod očami máš na mysli, ale mne proti kruhom od únavy, nevyspatia, pomohli krémy a séra Nuance z Dr. Max. Som s druhým dieťaťom doma a po večeroch robím nejakú pomocnú administratívu pre jednu firmu, takže toho moc nenaspím. moja pleť teda často vyzerala unavená a kruhy boli katastrofa. Ale dostala som na Vianoce denný, nočný krém, pleťové sérum a očný krém Nuance a cca po týždni bolo vidieť rozdiel. Pleť je vypnutejšia, vyzerá mladšie a oddýchnuto. Ak sa teda trápiš takýmito kruhmi, Nuance mne pomohla. Ak ťa trápia tmavé kruhy, s tým skúsenosť nemám.
Kruhy pod ocami zmiznu,ked odlahcite svojim oblickam.
Ak su do fialova,stagnuje v nich krv - pomoct zvonku moze prikladanie kozmetickych tamponov namocenych vo vode so sodou bic.
Ak su plne- zadrziava sa voda, pouzite urologicke caje, parslicku rolnu.
Je toho viac,ale neni cas. Kuknite diagnostiku z tvare na googli.
AHoj, ja používam krém Nuance okolo očí a som veľmi spokojná. Mám celú radu aj na nočný, denný, očný a a aj sérum. Dostala som na vianoce a už som si kúpila druhý krát.
mate niekto skusenpsti s očnym kremom značky Mizon? Tento https://www.notino.sk/mizon/intensive-firming-solution-collagen-power-spevnujuci-ocny-krem-proti-vraskam-opuchom-a-tmavym-kruhom/
@anulienkalenka ty co tolko spamujes?
ono kruhy ti nezmiznu hned po použitá kremu. Chce to na to možno nejaký korektor, aby sa to naozaj posobilo jak ma
to ano, ale tiež by sa na očne okolie nemalo zabudatna ochranu očneho okolia. Očný krem, maska na očne okolie, korektor, správny makeup.
alebo skus nejaku očnu masku. Niekde som videla očnu masku v podobe gelovej lýtky, alebo neviem ako to mam nazvat. Pozri na Notino a verim, že tam nejaku najdeš
Ponúkam remescar očný krémna kruhy a vačky pod očami za 29€
Ak máš záujem o krém remescar očný kruhy a opuchy 0951403649
@katikaba skusenost nemam, ale remescar teraz ponuka moznost vratenia penazi ked nebudes spokojna, tak skus pozriet