Očný krém na kruhy pod očami

katikaba
15. feb 2017

Ahojte,prosim poradit,s akymi kremami mate dobre skusenosti a za aky dlhy cas sa vam kruhy upravili pripadne zmizli a cenovo boli prijatelne,velmi dakujem

evitka83
15. feb 2017

@katikaba skusenost nemam, ale remescar teraz ponuka moznost vratenia penazi ked nebudes spokojna, tak skus pozriet

barboritta
15. feb 2017

@katikaba ja tento spominany remescar mam, strasne vypina pokozku okolo oci, kruhy su svetlejsie, ak mas aj opuchy odporucam, ak len tmave kruhy tak nie.ale je drahy

sili82
15. feb 2017

Môj muž má opuchy pod očami a tiež si kúpil Remeskar. Veľmi mu pomohol. Ráno mu to natriem a hneď mu zmiznú, ale poobede ich už má čiastočne naspäť.🙂

katikaba
autor
15. feb 2017

a kde sa to da kupit?

katikaba
autor
15. feb 2017

myslim ten remescar

barboritta
15. feb 2017

V lekarni sa objednava, vacsinou ho nemaju priamo lebo ma dobru reklamu😉

monika_k
15. feb 2017

ani jeden krem ti nato bohuzial nepomoze.... tie kruhy je vlastne tenka kozicka ktora presvita... riesenie na dlhsie je si pichnut kyselinu... ostatne rozne produkty su len chvilkove zalezitosti. Ja odporucam zamerat sa na dobry koretkor ktory tie kruhy zakrije.

barboritta
15. feb 2017

@monika_k suhlasim s tymto. Akurat by som doplnila ze treba vela vela pit cistej vody, trochu sa to zmierni

katikaba
autor
15. feb 2017

@monika_k a akej znacky ten korektor?,ja sa v tom vôbec nevyznam

monika_k
15. feb 2017

@katikaba no zalezi aku mas plet... drogerkovy je dobry od Catrice Camouflage ale vraj zalieza do vrasok...este je vraj dobry od Bourjois Radiance. z tych drahsich je dobry od Clarens alebo Born these way ale tie su uz nad 20€ urcite

katikaba
autor
15. feb 2017

@monika_k a kupim ich normalne v dmke?mam zmiesanu plet,na tu je aky najlepsi?

lenka_samorin
15. feb 2017

ahoj, neviem konkrétne aké kruhy pod očami máš na mysli, ale mne proti kruhom od únavy, nevyspatia, pomohli krémy a séra Nuance z Dr. Max. Som s druhým dieťaťom doma a po večeroch robím nejakú pomocnú administratívu pre jednu firmu, takže toho moc nenaspím. moja pleť teda často vyzerala unavená a kruhy boli katastrofa. Ale dostala som na Vianoce denný, nočný krém, pleťové sérum a očný krém Nuance a cca po týždni bolo vidieť rozdiel. Pleť je vypnutejšia, vyzerá mladšie a oddýchnuto. Ak sa teda trápiš takýmito kruhmi, Nuance mne pomohla. Ak ťa trápia tmavé kruhy, s tým skúsenosť nemám.

monika_k
16. feb 2017

@katikaba ten catrice a bourjois kupis v DM ... mas ale aj vrasky? ak ano tak to skor ten bourjois vyskusaj ... ale kludne mozes aj Catrice mozno ze nebude zliezat ten je dobre kryci... korektor dobre zapracovat a prepudrovat a malo by to drzat

zvedavamt
16. feb 2017

Kruhy pod ocami zmiznu,ked odlahcite svojim oblickam.
Ak su do fialova,stagnuje v nich krv - pomoct zvonku moze prikladanie kozmetickych tamponov namocenych vo vode so sodou bic.
Ak su plne- zadrziava sa voda, pouzite urologicke caje, parslicku rolnu.
Je toho viac,ale neni cas. Kuknite diagnostiku z tvare na googli.

gabona1
4. jún 2017

AHoj, ja používam krém Nuance okolo očí a som veľmi spokojná. Mám celú radu aj na nočný, denný, očný a a aj sérum. Dostala som na vianoce a už som si kúpila druhý krát.

anulienkalenka
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.
beky1813
28. sep 2018

@anulienkalenka ty co tolko spamujes?

essenceee
22. okt 2018

ono kruhy ti nezmiznu hned po použitá kremu. Chce to na to možno nejaký korektor, aby sa to naozaj posobilo jak ma

zabka788
7. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

to ano, ale tiež by sa na očne okolie nemalo zabudatna ochranu očneho okolia. Očný krem, maska na očne okolie, korektor, správny makeup.

damoska
28. mar 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

alebo skus nejaku očnu masku. Niekde som videla očnu masku v podobe gelovej lýtky, alebo neviem ako to mam nazvat. Pozri na Notino a verim, že tam nejaku najdeš

muzu
18. feb 2020

Ponúkam remescar očný krémna kruhy a vačky pod očami za 29€

muzu
18. feb 2020

Ak máš záujem o krém remescar očný kruhy a opuchy 0951403649

katikaba
autor
20. feb 2020

@muzu ja som remescar reklamovala,vrátili mi peniaze,urobil mi ekzem

veja1
2. apr 2020

@katikaba prosim ta ako si to reklamovala? Da sa Remescar reklamovat, aj ked som ho pouzivala par dni? Po tych par dnoch sa mi stale zda strasny a nepomaha :/

veja1
2. apr 2020

@katikaba skusala som ho tak 6 dni