Očné kvapky a problémy s dýchaním

romana160
7. jún 2020

Pekný deň všetkým.Viem,že som sem už písala ohladom problému s dýchaním-pocit nedostatku vzduchu,nakolko nechcem robiť z toho závery ,ktoré by mohli aj nasvedčovať tomu,že by to mohla byť aj cystická fibroza.Nemám nič zatial potvrdené a ja sa chcem ešte opýtať vás na očné kvapky.Posledné tri roky som brala očné kvapky s názvom combigan a teraz beriem xalatan.Je ešte možnosť že by tieto kvapky spôsobovali problémy s dýchaním ako vedlajší účinok?

simsalabim
7. jún 2020

@romana160 citala si prinalovy letak?

romana160
autor
7. jún 2020

@simsalabim áno čítala som a aj ohladom Xalatanu.Len som chcela vedieť či niekto tu z vás tým čo berú oč.kvapky nemajú s tým tiež skúsenosti.Len som sa chcela uistiť ,nič viac.

romana160
autor
7. jún 2020

Nechcem zakladať novú tému.Tak sa tu priamo ešte opýtam,či je tu niekto kto má cystickú fibrozu alebo má niekoho v rodine takého? Môžete mi napísať do správy.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romana160
autor
7. jún 2020

@konicekmodry No viete ako,ja som tiež nevedela že z čoho tri roky mávam problémy s dýchaním.A každý večer a istú dobu to trvalo potom zas nie .Ja mám tiež niečo so srdcom,teda bola som operovaná ,tiež som si myslela že srdce.Teraz aj som sa skoro chytila toho,že cystická fibroza ,čo sa mi aj zdalo,že môže byť ale aj nemusí byť .Kedže som nechcela robiť rôzne závery,ma napadlo potom ,že či to nie je z oč.kvapiek.Keby to bolo z oč.kvapiek ,by som si mile rada vydýchla.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romana160
autor
8. jún 2020

@konicekmodry Viem že robili mi vyšetrenia ohladom srdca pred 20 rokmi kvôli tomu,že som mala panický záchvat ale nič tam nenašli.Lebo vtedy som mávala aj búšenie srdca . A odvtedy nič.Nebola som na kardiologii.Viem,že pred rokmi sa ešte internista vyjadril,že niečo tam je,ale že to by nemalo robiť problémy.Tú operáciu srdca som mala ako dieťa,takže odvtedy ubehlo vela rokov.Neviem,ťažko povedať ale určite to budem riešiť.

romana160
autor
8. jún 2020

@konicekmodry Chcem ešte dodať,že ja to pociťujem v klude ked som a hlavne večer.Ako cez deň vôbec nie.