Nemáte niektorá skúsenosť? Mávam bolestivý menzes, mám dostať každú chvíľu a mam sa dnes aj očkovať treťou dávkou. Po druhej dávke som mala dosť silné vedľajšie a uvažujem ci to ockovanie neodložiť.
@mirkava nemyslim ze ms ako taka nie je dovod to odkladat 🤷🏼♀️
Ale teda v zavere aj tak musis urobit podla seba, co ti povedat, ked chces preloz si to no 🤷🏼♀️🙂😃.
Ja som ockovana 3x, aj cele moje okolie a taky problem nikto neriesil ani nemal az viem, takze urob ako tebe to vyhovuje. Ak chces prelozit a budes tak spokojnejsia, tak preloz.
Mne to tiež rozhádzali cyklus 🤷♀️
@mirkava ani nehovor mám malé dieta vnoci kojím a ja sa nevedela uložiť, príšerne ma bolela ruka, hlava celý človek. Nepomohol paralen ani náplaste, ráno som sa zobudila, že sa asi povraciam, hroznee. Nastastie druhy paralen zabral a citim sa lepsie . Pri prvej len ta ruka, ale nie az tak silno, no zato dlhsie.
@ninka99865 áno, ale normálne je to oficiálne aj v hlásených vedľajších účinkoch. Ja som zvedavá ako to bude po tejto druhej zase 🤦, lebo hovorím ráno som myslela, že ma zrazil vlak
Ked mal bolestive MS tak by som pockala 🙂 jeden tyzden hore-dolne najma tak telo bude vycerpane MS a este plus ockovanim... Keby si mavala bezbolestne ms tak by to bolo o inom
@mirkava ja som bola na tretiu davku pocas menstruacie..neovplyvnilo mi to ani jedenkrat moj cyklus..a ani NU som ziadne nemala
@mirkava ja som bola uplne mimo po tretej. Kazdy mi hovoril ze to uz nic nebude, ale na druhu den od 9.00 do 15.00 som o sebe ani nevedela- triaska, polovica tela na dotyk bolestiva ako keby spalena a nemohla som pripadne dychat. Urcite by som Isla opat na tu davku, dalo sa vydrzat, ale nie pred kramami.
Ja som bola na tretiu dávku dva dni pred menštruáciou, bola som ok a menštruácia bola taká ako každý mesiac, nebola u mňa ani raz vychýlka po očkovaní...
@mirkava Ja to mam takisto. Dost bolestivy menzes, prve dva dni vzdy beriem mig400. Tyzden dozadu som bola na 3. davke a zaroven som to dostala. A kedze som mala aj vedl. ucinky (zimnica, bolest svalov, klbov, stav ako pri chripke), davala som si normalne ten Ibuprofen, a to zaberalo aj na mens. bolesti, aj na stav po ockovani. Cize zabite dve muchy jednou ranou😁
Dievčatá tak bola som. Hádam bude dobre...
@janai1 to sa velmi mylis. Porucha menstruacneho cyklu je medzi neziaducimi ucinkami tohto ockovania. Ale je pravdou, ze klinicke skusky toto NU neodhalili, bolo pridane neskor, na zaklade preskumania hlasenych problemov.
@cukroska ak nesuvisi vsetko, neznamena to, ze nesuvisi nic. Tento vedlajsi ucinok bol potvrdeny. Neznamena to vsak, ze neexistuju zeny s poruchami cyklu bez ockovania.
Juuuj žienky po tretej dávke už druhý deň v teplotách a doo toho aj menštruačné bolesti.... ale zdá sa, že dnes poobede to už trochu ustupuje.....dúfam, že už nebude treba štvrtú, lebo mam pocit ze cele moje telo to odmieta.
@mirkava prečo? Menštruácia a očkovanie spolu nijako nesúvisia