Myslite prosim ze je realna sanca ked vezmem na ockovanie(sputnik) svojich rodicov ci by aj ich zaockovali? Chceli sa registrovat posledny den ked sa dalo, no uz nebola moznost
uz poslali zvysok naspat do ruska co som citala. ale ked ich zoberies normalne na pfizer tak dostanes odmenu za to
@meluela ano ale maju rezervu niekolko tisic
Inu vakcinu nechcu
@marseillefan skusim jedine ,bud alebo
Na sputnik sa dalo registrovat len do konca juna
@erienka no ved ano vsak to vie kazdy ale mame rezervu niekolko tisic
Este raz, na očkovanie sputnikom sa už nedá prihlásiť, takze ked ich vezmes na ockovanie, na 100 percent im uz sputnik nedaju.
...to nefunguje tak, ze zaregistrujes na modernu, prides a zacnes vyjednavat, ze dajte mi sputnik. Mala si ich zaregistrovat do 30.6.a nemusela si toto riesit.
@erienka ale oni niesu zaregistrovany na ziadnu vakcinu a ano chceli sa registrovat 30.6 poobede a uz tam nebol
Skus je šanca 🙂
Ked nad tym tak rozmyslam, tak ani technicky by to nebolo mozne, lebo doktor ti da papier o ockovani, kde je uz dopredu napisane, kolku davku v poradi a aku vakcinu ti dal. Ktory doktor by vzal na seba to riziko, ze na papier ti napise moderna a tajne ti pichne sputnik? Tym, ze od 1.7.uz registracia nie je mozna, tak v podstate ani technicky nie je mozne ju tvojim rodicom zabezpecit.
@misinka0611 normalne sa len spytaju ci sa nahodou niekto nedostavil alebo nemaju nazvys . Ked nie tak nie
Ale skus zavolat na tu linku narodneho ockovacieho centra, mozno by vedeli poradit. Len strasne dlho sa tam caka, ak sa ti tam vobec podari dovolat. Ja som dnes cakala hodinu v poradovniku
Choď tam kde sa očkuje sputnikom a možno majú dávky navyše. Niekoľko tisíc navyše by ich malo byť na sklade. Ale registrovať oficiálne sa už určite nedá.
skuste pockat do zaverecnej, mozno budu fungovat ako s inymi vakcinami, ze na konci zavolaju ludi co postavaju okolo. Drzim palce!
@ludinka ano ja idem na ockovanie sputnikom a oni chcu ist so mnou a spytat sa . Registrovat sa nechcu vsak sa uz neda 😊
@ndrag dakujem
Dnes v Nových Zámkoch, ľudí bez prideleného termínu posielali domov.
Ja nerozumiem jednému. Bijú sa tu do prs, že len len sputnik, a potom sa neregistruju??? To mi dako nevychádza. Btw, sputnik je rovnaká vektorova vakcina ako astra, ci johnson.
@ukulela Astra je opičí, Sputnik ľudský
skús, majú jej dosť...