Ahojte, asi pred mesiacom som prijala poslednu injekciu na ockovanie proti HPV virusu....a tyzden na to sa mi objavilo par milickych bradaviciek okolo velkych pyskov :/...som z toho zmatena, lebo na interente som vycitalas, ze to sposobuje HPV virus...moze to byt reakcia organizmu na ockovanie, alebo to je nieco ine? prosim poradte mi, co robit :/ dakujem
viem, ze by som mala, ale tak aspon 3tyzdne nebudem mat sancu ho navtivit, lebo som odcestovana....este rozmyslam, ci to nemoze byt z holenia...vobec to neboli, ani to necitim
@saska.t predtym, ako som sa sla ockovat, som si toho dost precitala na internete...skoro kazdy jeden liek ma vedljasie ucinky, hlavne, ak ma byt taky silny.....som smutna z toho, ak mam vazne kondylomy, ale radsej prekonam tie, ako rakovinu krcka maternice, ktora je stale viac a viac rozsirenejsia...a v neposlednej rade, vazne verim svojmu gynekologovi, lebo je super 🙂
@potkanica to je sice fajn,lenze tato vakcina je proti 15 virusom a dalsich 50 mozes chytit,proti ktorym ta neochrani,samozrejme ja respektujem tvoj nazor a rozhodnutie,ale netreba vzdy verit Dr. su plateni tymito farma-firmami,preto treba hladat vsetky dostupne a hlavne pravdive informacie 😉
@potkanica zajdi k lekarovi, iba on ti povie co to naozaj je..