Ahojky chcela by som vedieť ako je to s tým očkovaním na coronu prečo chcú to dať ako povinné očkovanie ? Na čo je to dobré ?? Čo nás chcú pozabíjať či očipovať už som toho veľa počula tak chcem vedieť aj vaše názory Ďakujem
@queen_mary Vážne?? Krajčí vyhlasuje niečo iné...
@gelifil link? Ved vakcina este ani nie je, najblizsie dva roky ani nebude
@gelifil googlila som, ale nic mi to nenaslo aktualne
@queen_mary to je sice pravda, ale zastava tento nazor
@gelifil aj keby, tak co? Si myslis, ze on sa rozhodne a bude to tak? Vies, ako funguje nasa vlada a parlament? Ak by so vedela, tak by si taketo hluposto nepisala 🙂
Po prvé nikto nevie kedy vakcina bude AK vôbec bude.
Po druhé nikto ti nemôže nakazat nechať sa zaočkovať .. aj povinné očkovanie očividne nie je povinné zaplatíš si pokutu ale nemusíš sa nechať zaočkovať veď koľko nezaockovanych deti pomedzi nami behá 🙄 takže žiadnu paniku. Čip vraj chcú dávať možno aj povinne ale nikto ti nedrží guľku pri hlave nemusíš robiť nič čo nechceš
Ano,oni to maju v plane tak,ze zvysok ludi,ktorych nezabila korona,zabiju ockovanim. 😄 A ti co preziju tento experiment, budu mat ako bonus cipy v tele, aby si mohli otvarat dvere bez pouzitia klucov😂😂 🙄
Necitaj somariny 😂😂 nezabudni ze sa vsetko moze strasiak 5G siet 🙈🙈🙈
Neviem co stale traposite s tym cipovanim. Aj tak uz ste vsetky "zacipovane". Pri schvalovani podmienok, napriklad na facebooku, viberi, whatsuppe, a vsetkych inych aplikacoach (mozno aj tento modry konik) schvalujete aj pristup k mikrofonu, k polohe, k fotkam. Cize uz aj tak o vas vedia vsetko. Tak nechapem, co riesite 🙂 skuste sa doma nahlas porozpravat s muzom, alebo len napisat niekomu do spravy, ze zhanate napriklad elektricku kosacku. Ze ci vam nevyskoci zrovna ta reklama o par minut neskor 🙂 alebo ked sa pohnete napriklad do tatier, ci vam nezacnu vyskakovat reklamy na restauracie v okoli.
Tu konspirujete s nejakym cipovanim, pritom vdaka tomu, ze tak akcne vsade diskutujete a vyuzivate internet, uz su o vas databazy plne roznych dat, o vsetkom🙂
@queen_mary ty si tiez dobra 🙈🙈🙈 ti hovori nieco cookies ? Nie nemyslim susienky
@queen_mary alebo nieco ako povolenie lokalizanych sluzieb v telefone ???
Kriste zeny pouzivate moderne technologie a hovno o nich viete
@smejko25 nie vazne? Ved preto to pisem. Sa tu strasia ze ich ocipuju a pritom sa tieto data zbieraju a vyuzivaju normalne uz davno. Odkliknu si to a neriesia.
@queen_mary ale ja hovorim otom tvojom odpocuvani a reklamach 😁😁 ano mozu odpocuvat ale jedine telefonaty...a nie ze ty sa s muzom bavit o niecom a bububu odrazu vyskakuju reklamy 🙈
@smejko25 google asistent, siri normalne odpocuvaju. A potom targetuju reklamy. Napriklad. Mozno som to napisala silno zjednosunene, ale mam rovnaky nazor ako ty.
@queen_mary a uvedomujes si aj jednu vec ze ked klikas na nejake stranky a dole to vyskoci nejake upozornenie ze je si to dobre aj precitat ?? Ze cookies je nieco co ti schvalis a ani o tom nevies...ale dobre ostan si pri primitvnom nazore ze ta odpocuvaju 😁😁😁
Zaujimave ze minule mi manzel hovoril o sexy bielizni a ziadne reklamy mi nenaskakovali 😁
@smejko25 haloo ja to chapem, robim v digitalnej agenture 😅 len asi nechapes sarkazmus
120-ta stupidna tema na to iste. To vas fakt bavi? Cipovanie? Wtf?
Ahoj suseda, žiadna vakcína proti corone nie je. Z toho sa dá vyvodiť, že o očkovaní nemôže byť ani reč. Očkovanie spoločnosť chráni, nie zabíja, to máte trocha opačne.
Co panikaris ved vakcina este ani nie je a moznoani nebude
@queen_mary hahahaha sa dobre smejem ako ta nechape a furt sa do teba navaza ...ved pises to iste 😂😂😂 no ale pobavilo ma to 👏👍😁
@queen_mary Presne👍 Tu na MK,FB,ci insta zverejnuju 24hod.svojho rodinne zivota,denne zapnute GPS na mobile,platia kartou,ale to je uplne zanedbatelne oproti vesmirnym cipom vo vakcine🤣
@queen_mary jooooooj dobre pardon 😁😁😁 mi to takto vecer necvakalo 😁😁
Ospravedlnujem sa 😁😁 ked vo svojom okoli mam asi 4 ludi co tomu realne veria zato som nepochopila tvoju ironiu 🙈
@ptmt1011 vesmirni lide.cz 😂😂😂
Aj keby bola tak sa nedame pekny hnus toto vsetko ...
Neviem co kde citas, ale ziadne ockovanie povinne byt nema.