Ahojte,
prosim nemate niekto info o tom, aku mozem mat minimalnu hmotnost pri ockovani proti covidu? Respektive dali ste sa zaockovat s vyraznejsou podvahou? Nemali ste s tym problem? Ja mam totiz dost nizku vahu a uz sa mi stalo, ze sa ma stomatolog nespytal na vahu a predpisal mi davkovanie liekov normalne ako pre dospelych (50kg a viac).
@1aduliatko1 no ano ockuju, ale nie mensim mnozstvom napr? to iste pichnu 5r dietatu aj 100kg chlapovi?
nemám skúsenosť s takými malými deťmi...ale napr. 12 ročným áno, pichajú rovnakú vakcínu ako dospelým
@1aduliatko1 OK, dakujem, nemam deti, takze neviem
len mam trochu obavy z toho, kedze som uz mala v minulosti problemy kvoli mojej nizkej vahe, kedy si to lekar neuvedomil
kľudne sa poraď so svojím všeobecným lekárom
@1aduliatko1 to som skusala ako prve, ale moja lekarka nie je velmi za ockovanie s mojou diagnozou, je tam sanca, ze by som po tom skoncila v nemocnici, takze mi na otazku o vahe ani neodpovedala... lenze je to strasny tlak zo strany zamestnavatela aka som nezodpovedna, lebo este nie som zaockovana a aj vlady, nemozem sa davat ani vkuse testovat (kvoli financiam), tak som sa rozhodla, ze by som skusila to ockovanie a mala snad pokoj... rada by som si vsak este overila tu vahu, idealne ak by tu bola nejaka baba, co sa dala normalne zaockovat s vahou nizsou ako 40kg
Pred očkovaním ťa vyšetrí lekar, tak sa ho na to môžeš spýtať. Ak to nebude vhodné, nezaočkujú ťa. Neviem koľko vážiš, ale keď som bola s dcérou, boli tam aj mladšie s viditeľne stíhlejšie deti ako je ona. Typujem okolo 40 kg mohli mať. Dcéra má 50 kg.
Fu teda s nižšou ako 40 asi poznám len šesť, čo ma 18 a ma 39,5kg. Bez problémov to prežila. Bez následkov.
jedna moja známa sa dala, nemala žiadne nežiaduce a radšej nejdem hádam kolko má, ale viac ako 38 isto nie
Syn mojej kamarátky 18 ročný bol s frajerkou 17 na Johnson a jemu pichli ale tiež mu bolo potom riadne slabo nakoľko tiež chudulinky chalan a jej koli váhe a že celkovo útla je nechcel lekár pichnúť volala aj mamu a ked prišla za nimi mama lekár jej vysvetlil , že neodporúča jednodavkovu vzhľadom k váhe. Nakoniec išla na phizer .
dakujem vsetkym za odpovede
@1aduliatko1
od vahy to zalezi
https://www.teraz.sk/zahranicie/usa-v-nemocnici...
ockujú aj deti, mladistvých,.... takže asi od váhy nezáleží