Očkovanie proti Covid-19 a a menštruácia

12. jan 2022

Mna by zaujimalo ci su tu take zeny ktore mali pravidelnu menstruaciu a teraz po ockovani Covid im zrazu vynechava a meška...

katka13katka
12. jan 2022

Mne asi dva, tri mesiace po vakcine, meskala menstruacia 7 dni, co sa nestava a mam pravidelny cyklus 28-29 dni. Už som sa aj zlakla, ci nie som 🤰😂

jarmila2010
12. jan 2022

ano,casto je to spominane,ako dosledok ockovania...pozri diskusie vpravo..je ich viac zalozenych

missdiva
12. jan 2022

bolo tu vela takychto tem, stava sa to a oznacuju to za normalne.
ja som sa aj preto ockovat nedala.

autor
12. jan 2022

@katka13katka no sak toto ze som cakala ze 1x meskala mesiac.. potom trvala slabucko len 3 dni.. ale teraz 2x a meska zase uz 3 den tak neviem ci stale po ockovani..

autor
12. jan 2022

@jarmila2010 kde to najdem prosim ta? Ako v pravo? Neviem nic najst.Pomoz kam mam kliknut

katka13katka
12. jan 2022

Bola som aj u gyn, ci nemam nahodou cystu alebo niečo,pretože sa mi to predtým nestalo...a tiež spomínal, že sa to môže stať a mala by sa sama upraviť. Mne už šlape ako má ale tretiu davku si zatiaľ nedávam..

katka13katka
12. jan 2022

Dole pod tvojimi prispevkami 😊

autor
12. jan 2022

@katka13katka 🙈 aha dik

jarmila2010
12. jan 2022

@katka13katka no,ja som na ntb...tam to mam vpravo :D

autor
12. jan 2022

@jarmila2010 jj uz to vidim som bola zaskocena ze kde v pravo...😃
Ale baby tak kukla som to a teda odpovedaju tam aj doktorky kde jedna tvrdi ze to nemoze suvisiet z ocko...
A dalsia tvrdi ze ano byva porucha 1-3 cykly..

jarmila2010
12. jan 2022

skor,zo zaciatku to,tak tvrdili...

777januska777
12. jan 2022

Podľa mna to s ockovanim môže súvisieť, lebo vakcina ma menšie, ale veľmi podobné príznaky ako keď sa človek nakazi covidom (napriklad kamarátka ma problém s cyklom po covide).

falbala132
12. jan 2022

jeden gynekolog spominal, ze ma pacientky, ktorym to dokonca vyvolalo predcasnu menopauzu.

nika12323
12. jan 2022

Áno aj mne sa rozhádzal cyklus po ockovani ale len na dva mesiace potom sa to dalo do normy 😊

vamajka
1. feb 2022

Tak napisem ti ako som to mala ja. 17.6.2021 pocas menzesu som bola na 2. davke a odvtedy som menzes nemala. 30,11,2021 mi robili hormonalny profil, ktory ukazal, ze vsetko je OK a v prechode este nie som. Vek 45. Podotykam, ze az do ockovania menzes ako hodinky bez problemov bez bolesti. A menzes som dostala dnes po 7,5 mesiaci. Mam syna 16r. a ockovat ho urcite nedam je este vo vyvine a nechcem si predstavovat co by ta vakcina spravila v jeho tele a nedajboh zaockovat v pubertalnom veku dievca nikdy, ked viem cim som si presla ja. A to som sa davala kazdy rok zaockovat proti chripke a vzdy bez problemov, proti tetanu bez problemov, kebyze to nezazijem na vlastnej kozi ani neuverim

ragaca
3. feb 2022

Pridám sa k téme.Mne meškala od novembra ,a to som sa dala očkovať 9.novembra.menzes nikde aj ja som si myslela tiež že budem tehotná,ale testy boli negatívne sem tam mali duch a zasa negatívne.az teraz 28.januara sa mi spustila tak že jeden deň spinenie a na druhý deň išli až hrnce zo mňa.Mavam nepravidelnú menštruáciu ale nie až tak.A aj mojej sestre to meškalo po vakcíne a ona má pravidelnú.

bubula_007
7. feb 2022

Pridám aj ja moju skúsenosť. Úplne rozhodený cyklus po očkovaní. Gynekologička mi robila aj HP, je v poriadku, ani cysta, ani nič zlé.. povedala mi, že mám byť trpezlivá. A že veľa žien má s tým problém. Tak vidím, že áno, veľa žien.

saxana000
7. feb 2022

Mavam menzes nepravidelny cely zivot ale po ockovani sa neukazal vobec 5 mesiacov potom nabehol a mozem skonstatovat ze sa aj celkom upravil.

bubula_007
10. feb 2022

@vamajka brala si nejaké lieky, hormóny alebo niečo od gynekológa? Alebo si iba čakala...?

vamajka
10. feb 2022

@bubula_007 Len som cakala

bubula_007
10. feb 2022

@vamajka to museli byť nervy...mne gynekologička povedala, aby som bola trpezlivá. Takže tiež mám len čakať.