Daval sa niekto ockovat chripka, covid v jeden den? Ako ste to zvladli?
@rozculena to nie je mozne
je to mozne pracujem v zariadeni pre seniorov a nasi lekari to robia bezne obe davky naraz a
Nie je možné, musí byť odstup tuším 2 t
ja pisem z praxe ako je to u nas ,v praci ja osobne sa uz nedavam zaockovani nicim
@katinka71 v pondelok bola mama u obvodného, zaočkovať ju proti chrípke, o týždeň ma prísť proti covudu. Povedal, že je to tak lepšie.
...to je málo, dve vakcíny za deň, ešte tretiu by som si dala 😃🤦🏼♀️
@stellarstar jeden týždeň,dnes to bolo v tv, každú do ineho ramena
@xckaretxxx mne tiez rozum zastava nad ockovanim oboch vakcim za 1 den,potom su chori vsetci a my nevieme v robote co skor,
je mozne, su to dve nezive vakciny, tam nie je potrebny odstup 2 tyzdne
@nahodnemeno a ako sa vyhodnotia prípadné nežiadúce účinky? Či nevyhodnotia že?
Len nezodpovedný lekár zaočkuje 2 vakcínami v jeden deň, je jedno o aké vakcíny ide.
Mozog mi nebere, ako sa po tom všetkom, čo sa o vakcíne proti covidu prevalilo, môže niekto dať znovu zaočkovať 🤦
Pri registracii na vakcinu covid pisu, ze je mozne ockovat sa hned proti chripke.
@qrstxyz neprevalilo sa nic
To chod rozprávať pozostalým po ľuďoch, čo sa nechali zaočkovať a po očkovaní zrazu turbo rakovina. Máme taký prípad v rodine
Včera v správach jedna pediatrička veľmi dôrazne odporúčala očkovať naraz.
@krtko1313 hm, v tv novinách je vždy len pravda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ľudia sú neskutočne jednoduchí, ak to mám slušne povedať
Do tretice všetko dobré 👌🤦♀️👎
@kluska škoda písať aj tým, čo veria takému dezinformátorovi ako je Kotlár
ano je to mozne
neviem naco to pises na MK namiesto toho aby si si to potvrdila u lekara, tu ti odpise plno "odobornikov" a odporcov ockovania
@bg92 co lekar to iny nazor a casto protichodny, preto je to lepsie riesit na odrom konikovi
moja peiadtricka davala hexu a prevenar len oddelene napriklad, ze ma na to dovoc, setstre zas spolu, tak si vyberte nazor od 'odbornikov' 😉
@bg92 ja zase neviem, preco si neprecitas otazku. Ja sa nepytam, ci je to mozne. Ja sa pytam, ci sa tak niekto ockoval a ako sa citil.
to je vôbec možné? Ja by som to neriskovala