Očkovanie proti chrípke a covidu v jeden deň

3. okt 2024

Daval sa niekto ockovat chripka, covid v jeden den? Ako ste to zvladli?

rozculena
3. okt 2024

to je vôbec možné? Ja by som to neriskovala

xckaretxxx
3. okt 2024

@rozculena to nie je mozne

katinka71
3. okt 2024

je to mozne pracujem v zariadeni pre seniorov a nasi lekari to robia bezne obe davky naraz a

stellarstar
3. okt 2024

Nie je možné, musí byť odstup tuším 2 t

tiezjedna
3. okt 2024

@katinka71 že to robia neznamená, že je to v súlade s legislatívou...

katinka71
3. okt 2024

ja pisem z praxe ako je to u nas ,v praci ja osobne sa uz nedavam zaockovani nicim

xckaretxxx
3. okt 2024

@katinka71 v pondelok bola mama u obvodného, zaočkovať ju proti chrípke, o týždeň ma prísť proti covudu. Povedal, že je to tak lepšie.

danyelia
3. okt 2024

...to je málo, dve vakcíny za deň, ešte tretiu by som si dala 😃🤦🏼‍♀️

79viktoria79
3. okt 2024

@stellarstar jeden týždeň,dnes to bolo v tv, každú do ineho ramena

katinka71
3. okt 2024

@xckaretxxx mne tiez rozum zastava nad ockovanim oboch vakcim za 1 den,potom su chori vsetci a my nevieme v robote co skor,

nahodnemeno
3. okt 2024

je mozne, su to dve nezive vakciny, tam nie je potrebny odstup 2 tyzdne

kluska
3. okt 2024

@katinka71 v tom zariadeni pore seniorov sa musia vsetci seniori povinne ockovat na covid? ci si mozu vybrat?

ina2405
3. okt 2024

@nahodnemeno a ako sa vyhodnotia prípadné nežiadúce účinky? Či nevyhodnotia že?
Len nezodpovedný lekár zaočkuje 2 vakcínami v jeden deň, je jedno o aké vakcíny ide.

katinka71
3. okt 2024

@kluska co su pri vedomi tak si vyberu sami ak nie tak rozhodnu rodinny prislusnici alebo porucnici

qrstxyz
3. okt 2024

Mozog mi nebere, ako sa po tom všetkom, čo sa o vakcíne proti covidu prevalilo, môže niekto dať znovu zaočkovať 🤦

autor
3. okt 2024

Pri registracii na vakcinu covid pisu, ze je mozne ockovat sa hned proti chripke.

autor
3. okt 2024

@qrstxyz neprevalilo sa nic

qrstxyz
3. okt 2024

To chod rozprávať pozostalým po ľuďoch, čo sa nechali zaočkovať a po očkovaní zrazu turbo rakovina. Máme taký prípad v rodine

kluska
3. okt 2024

@qrstxyz zaspati ludia budu tvrdit stale to iste, tym uz nikto nepomoze, skoda pisat

kluska
3. okt 2024

@katinka71 a ked bol covid, tak ako to bolo, museli sa vsetci ockovat inaksie nemohli tam v tom zariadeni zostat? len sa pytam ako to bolo

krtko1313
3. okt 2024

Včera v správach jedna pediatrička veľmi dôrazne odporúčala očkovať naraz.

weronika171717
3. okt 2024

@krtko1313 hm, v tv novinách je vždy len pravda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ľudia sú neskutočne jednoduchí, ak to mám slušne povedať

lienka.7
3. okt 2024

Do tretice všetko dobré 👌🤦‍♀️👎

tiezjedna
3. okt 2024

@krtko1313 pediatrička?? Akože deti očkovať naraz proti chrípke aj kovidu? A na akých drogách frčí nehovorili???

danica2711
3. okt 2024

@kluska škoda písať aj tým, čo veria takému dezinformátorovi ako je Kotlár

nevenka
3. okt 2024

@ina2405 ja aj detom som vsetko davala osobitne. Ked pocujem, ze ockuju Hexu, Prevenar a este drb do toho zivu vakcinu proti rotavirusom, tak sa mi jezia vsetky chlpy na tele 😬

bg92
4. okt 2024

ano je to mozne
neviem naco to pises na MK namiesto toho aby si si to potvrdila u lekara, tu ti odpise plno "odobornikov" a odporcov ockovania

katulienkax
4. okt 2024

@bg92 co lekar to iny nazor a casto protichodny, preto je to lepsie riesit na odrom konikovi

katulienkax
4. okt 2024

moja peiadtricka davala hexu a prevenar len oddelene napriklad, ze ma na to dovoc, setstre zas spolu, tak si vyberte nazor od 'odbornikov' 😉

autor
4. okt 2024

@bg92 ja zase neviem, preco si neprecitas otazku. Ja sa nepytam, ci je to mozne. Ja sa pytam, ci sa tak niekto ockoval a ako sa citil.