Ahojte, viete mi niekto prosim poradit, som prijata na zdravotku, prakticka sestra externe studium. V rozhodnuti, ktore mi prislo, je podmienka, ze pri zapise v septembri treba predlozit potvrdenie o dvoch davkach ockovania Hepatitida B. Tieto dve davky musia byt podane pred nastupom na prax. Som cele leto v zahranici u rodiny a posledny augustovy tyzden si pojdem dat pichnut prvu davku. Bude to pri zapise v pohode, ked druhu davku dostanem koncom septembra? Nejak sa z toho neviem vysomarit, ze uz pri zapise treba mat dve davky a dalej sa pise, ze dve davky do nastupu na prax. Kedy zhruba zacina prax pri externom pomaturitnom studiu? Dakujem
stačí aj v septembri, tiež sme to tak mali viacerí, nebol problém... prax sa začala ak si dobre pamätám koncom septembra
@lucka_ke Super dakujem, snad teda nebude ziadny problem 🙂
Neviem aký si ročník, ale toto je aj v povinnom očkovaní, dcéra brala iba potvrdenie od lekárky, že je očkovaná , nie si aj ty očkovaná?
inak je tu skupina https://www.modrykonik.sk/group/12752/
Povinné očkovanie je od 1998
@jj_anka Nie nie som, musim sa dat 🙂
@lucka_ke Dakujem, pozriem
Stačilo by potvrdenie,že si očkovana niekedy bola. Ak si nikdy nebola,potom to bude stačiť aj druhá dávka v septembri.
@terezka1947 Dakujem. No nebola som v minulosti, teraz mam z toho trochu zmiesane pocity, snad nebudem mat ziadnu reakciu a bude to ok.
Pri pomaturitnom neviem ale na szs sme mohli dokladovat aj dodatocne..kto nebol ockovany tak sa dal a nasledne priniesol potvrdenie (ale v prvom rocniku sme prax nemali)