Ahojte, vo štvrtok som bola na očkovaní Pfizerom a ešte v ten večer mi na kľúčnej kosti, kúsok od krku vybehla hrčka.
Najprv bola malá potom väčšia a v piatok večer som nemohla ank zaspať ako to bolelo.
Teraz je tvrdá vo veľkosti veľkého hrášku a nemôžem sa na tú stranu ani otočiť, keďže je vedľa kosti a strašne mi na ňu tlačí.
Viete mi poradiť čo to je??
@mapa bežná reakcia to určite nie je...
@lucsiac och ľudia, nemáte overené informácie a strašite tu ľudí...je to úplne bežná reakcia na to, že do tela vnikli cudzorode látky, je tam uzlina...radšej sa s otázkami ohľadom očkovania vždy obráťte na svojho lekára, ako sa tu pýtať na koňovi týchto pseudo-mudrlantov a expertov...
@sonicka19983 no uplne bežná reakcia to teda nie je ani zďaleka....bežná reakcia je bolesť v mieste vpichu, prípadne ruky, začervenanie, zvýšená teplota....je to skôr ojedinelá reakcia ktorá sa síce môže vyskytnúť, ale lekár by o nej mal vedieť...
@mogaa predpokladám, že medicínske vzdelanie tu nemá nikto z nás, čiže opakujem smer lekár...ps 3 ľudia v mojom okolí sme očkovaní Pfizerom a 3 sme mali túto reakciu...jedna z nás s tým bola u lekárky a takéto vysvetlenie poskytla ona...
@mogaa @lucsiac @maciatkolulu @marseillefan Nech sa paci. Toto dnes prislo mailom po ockovani priamo od nczisk... rovnake info som dostala ja po ockovani este v marci vytlacene na papieri... su to oficialne publikovane, caste NU, ktore odozneju do niekolkych dni. Daju sa vyhladat na vsetkych oficialnych strankach k ockovaniu proti covidu. Nestraste ludi...
@mapa ďakujem za usmernenie a príspevok k veci...
@mapa srandujes? Strašne ľudí? Aj po TBC to mali napísané až to momentu, keď bolo toľko rakovin LU, že to stopli. Takže toľko k tomu.... Nežiaduce účinky sú vlastne všetko👍👍👍
@mapa každopádne si myslím, že hrčka na kľúčnej kosti=doktor a nie, že však nevadí na lajstry je napísané, že je to možný NU
@maciatkolulu si ockovana proti covidu? Ak nie, tak mozes byt v klude so svojim strachom. Len ho laskavo neodovzdavaj dalej...
@mapa a ty si zase uvedom, že hrčka na kľúčnej kosti nie je nič, čo by sa malo prehliadať a radiť niekomu, že to nič nie je, je chore. Snáď ma autorka rozum. A to som tip, čo sa nevlaci po Dr... Ale toto nemusí súvisieť s covidom, si predstav, waaaw, ono nie je tu len Covid a Covid očkovanie. Rozumieme si?
@maciatkolulu ano, hrcka na klucnej kosti MIMO OBDOBIA PO OCKOVANI je naozaj nebezpecna... takato hrcka zvacsa neboli a je velmi castym priznakom nadoroveho ochorenia (ale nastastie nemusi byt- prave sme to riesili v blizkej rodine, lebo sa konecne dalo, kedze boli nemocnice 7 mesiacov zavrete a nefungovali prave koli covidu, ktoreho vyskyt sa znizil, pretoze rozumni ludia sa zacali ockovat).
Tato tema je o BOLESTIVEJ zdurenej uzline PO OCKOVANI, ktora je velmi castym NU po ockovani a odozneje... ak neodozneje, treba to samozrejme riesit. Snad sa to podari vyriesit skor ako po 7 mesiacoch, pretoze nemocnice budu moct fungovat normalne a nebudu zachranovat neockovanych ludi na kysliku, ktori sa nedali zaockovat koli straseniu covid antivaxerov na socialnych sietach a nenosili ruska, lebo ved v rakusku nemusia...
@mapa takže to zhrniem, môže a nemusí byť po očkovaní, takže smer Dr je na mieste. Tobôž pri zväčšujúcej sa. Toľko k tomu.
@mapa áno v rakúsku sa nemusia už nosiť ruská, presne tak. A? Co to rozoberá v tejto téme, ak ta trápia iné krajiny, založ vlastnú tému a tam rozoberaj. Ale radiť niekomu so zvacsujicou sa uzlinou, že sa nič nedeje, je chore, či po očkovaní, či nie, môže to byť spustite nádorové ho ochorenia po očkovaní, tiež sa stáva... Myslím, že lepšie skôr odhaliť ako neskôr. A nahlásiť Dr nežiaduci účinok. Normálne riešenie podľa mňa aj po "bežnom" očkovaní takže kľud. Nepaprc sa, lebo si smiešna
@maciatkolulu chore je radit ludom, nech nenosia ruska, a strasit ich, aby sa neockovali. Kto a preco je smiesny, trapny a nebezpecny sme vsetci videli na protestoch minuly tyzden... schopnost pozerat sa na veci komplexne mnoho ludi nema, s tymi nepohne nic. Ale mozno niekomu, kto bude mat ako NU po ockovani docasne zdurenu uzlinu a zlakne sa, pomoze moj oficialny, vedecky podlozeny a uznany zdroj, ktory som postla v tejto teme.
@mapa no, všeličo je chore, neviem o tom ze by som ja osobne niekomu niečo radila nenisit alebo neockovat sa. Každý má snáď vlastný rozum. A ísť dať pozrieť uzlinu, zvacsujucu sa rýchlo ešte k tomu, klucna kosť plus, nie je strašenie, ale prevencia. Ostatne nepatrí do tejto témy.
určite by som s tým išiel k lekárovi