Ahojte ste tu uz maminy, ktore absolvovali ockovanie Comirnaty 1 - Pfizerom a zaroven ste aj dojcili? Ja dojcim 9 mesacneho syna, ktory uz papa aj prikrmy. Dostala som moznost sa dat zaockovat. No vaham skrz to dojcenie. 🙈
Tak toto aj mna zaujima, sice mam 4 mesacne este len a len plne dojcene, flasku mi vobec nechce, ani zamrazene nemam. Mam este jednu chorobu, ktora bola 5 rokov v klude, ale porodom sa znova nastartovala, je to autoimunitne ochorenie a zahrna aj problem s vysokym tlakom. Tak zvazujem, co a ako...
Ockovana pfizerom, dojcila som vtedy 11 mesacne dieta. Vsetko ok.
ja sa zaockovat zatial nedam, bojim sa. dojcim 9m dieta.
Tak idem do toho. V pondelok mam termin na Pfizer. Dojcim 9 mesacneho. Napisem moju skusenost potom
@evaachesa vcera spomenula kamoska ze dosiel Pfizer a uvolnili cakarne pre mladych. Tak som sa skusila zaregistrovat. O 18:30 som sa dala do cakarne a o 22hod mi prisiel termin. A to iste aj moj manzel a 2 kamaratky. Vsetci mame 39 r. Sme v BA a ockovanie tiez v BA. Pri registracii v cakarni bola k mojmu veku uvedena Astra. Ale uz v sms bolo uvedene Comirnaty 1 a to je Pfizer
nemam skusenost, ale kamoska ma 9m syna, ktoreho stale dojci, a bola teraz pred mesiacom na prvej davke (pfizer) a pred par dnami na druhej a vsetko ok. aj na fb v skupine ockovanych ludi su dojciace mamy, tak skus mozno tam sa popytat. pripadne ak sa bojis, mozno by sa dalo par dni odsavat/odstriekavat?