Teraz nechcem riešiť tie žabomyšie vojny či je to dobré alebo nie. Chcem len vedieť či sa dali zaočkovať aj ženy, ktoré dojčia, či to nemá nejaký dopad na bábo. Za normálne odpovede ďakujem.
ano dala som sa. usiel sa mi Pfizer.
@veronikapl pozitívny dopad áno 🙂 bude mať protilátky, sú už na to výskumy, je to preň bezpečné a netreba prestavať dojčiť aby tie protilátky získalo.
Áno, prvá dávka Pfizera včera, bábo je plne dojčené a má 2,5 týždňa. Trochu ma bolí ruka a hlava, inak nič, dojčím normálne ďalej. Odobrila mi to pediatrička s tým, že čím skôr, tým lepšie. Podľa výskumov by mala cca o 2 týždne už dostať cez mliečko prvé protilátky.
@veronikapl áno, mám doma 6-tyz.dcerku a min.tyzden som bola na prvom ockovani.
Super, ďakujem vám, idem zajtra na to ..tak už som bez obáv 🙂
Ja kojim m 11m dieťa a v stredu mám očkovanie Modernou
Ja dojčím 1r4m dcéru, zaočkovali má Pfizerom pred týždňom, ale naša pediatrička napríklad malej radšej preložila MMR očkovanie, keďže mala ísť 2 dni na to.
Áno, Astra, syn má 8 mesiacov. Odobrene dvomi lekármi, tak snad ok 🙏
dakujem aj ja dievcata, budem to riesit o 2 mesiace a už som nad tym uvazovala, co a ako,,,,
@veronikapl na fb je k tomu dobra skupinka s relevantnymi info. Odporucam
@veronikapl jej ako dobre,ja mam tiez termin zajtra a uplne ma spochybnili.. idem na to teda ☺️
@tindes len choď mňa budúci týždeň čaká druhá dávka a aj ľutujem že som sa skôr nedala 🙂
@veronikapl v sobotu ma ockovali,doma mam 2mesacnu dceru. Mam to odobrene pediatrom, gynekologom aj imunologom, dieta bude mat vdaka mm protilatky. Okrem bolesti ruky neboli ziadne neziaduje ucinky.