Očkovanie na Covid-19 a dojčenie

veronikapl
31. máj 2021

Teraz nechcem riešiť tie žabomyšie vojny či je to dobré alebo nie. Chcem len vedieť či sa dali zaočkovať aj ženy, ktoré dojčia, či to nemá nejaký dopad na bábo. Za normálne odpovede ďakujem.

isssabelll
31. máj 2021

@veronikapl v sobotu ma ockovali,doma mam 2mesacnu dceru. Mam to odobrene pediatrom, gynekologom aj imunologom, dieta bude mat vdaka mm protilatky. Okrem bolesti ruky neboli ziadne neziaduje ucinky.

qetka
31. máj 2021

ano dala som sa. usiel sa mi Pfizer.

miriam_s
31. máj 2021

@veronikapl pozitívny dopad áno 🙂 bude mať protilátky, sú už na to výskumy, je to preň bezpečné a netreba prestavať dojčiť aby tie protilátky získalo.

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jazula
31. máj 2021

Áno, prvá dávka Pfizera včera, bábo je plne dojčené a má 2,5 týždňa. Trochu ma bolí ruka a hlava, inak nič, dojčím normálne ďalej. Odobrila mi to pediatrička s tým, že čím skôr, tým lepšie. Podľa výskumov by mala cca o 2 týždne už dostať cez mliečko prvé protilátky.

hamonny
31. máj 2021

@veronikapl áno, mám doma 6-tyz.dcerku a min.tyzden som bola na prvom ockovani.

veronikapl
autor
31. máj 2021

Super, ďakujem vám, idem zajtra na to ..tak už som bez obáv 🙂

deginko
31. máj 2021

Ja kojim m 11m dieťa a v stredu mám očkovanie Modernou

herodias
31. máj 2021

Ja dojčím 1r4m dcéru, zaočkovali má Pfizerom pred týždňom, ale naša pediatrička napríklad malej radšej preložila MMR očkovanie, keďže mala ísť 2 dni na to.

sweetdreams1
31. máj 2021

Áno, Astra, syn má 8 mesiacov. Odobrene dvomi lekármi, tak snad ok 🙏

jojajojinka
31. máj 2021

dakujem aj ja dievcata, budem to riesit o 2 mesiace a už som nad tym uvazovala, co a ako,,,,

sasesoe
31. máj 2021

@veronikapl na fb je k tomu dobra skupinka s relevantnymi info. Odporucam

tindes
25. jún 2021

@veronikapl jej ako dobre,ja mam tiez termin zajtra a uplne ma spochybnili.. idem na to teda ☺️

veronikapl
autor
25. jún 2021

@tindes len choď mňa budúci týždeň čaká druhá dávka a aj ľutujem že som sa skôr nedala 🙂