Čaute baby bola som 6.7. Na očkovanie modernou a na 4 den sa mi urobil taky červený fľak na ruke mam ist k dr?
@zabulienka266 aj moja sestra to mala (ešte trochu horšie) a prešlo to samé.😉
@martina0303 ja som mala tiež takúto reakciu po 6 dňoch od podania vakcíny. Lekárka mi odporučila natierať to Fenistilom a chladiť. V pohode to asi po troch dňoch pomaly zmizlo.
@martina0303 mala som take po Astre. Najmä po osprchovani sa mi to vždy vyhodilo, ale postupne zmenšovalo a zmizlo. Mna to aj svrbelo, tak mi kázali jemne potrieť fenistilom a dat si niečo od alergie.
@hettinka aj po druhej davke ste to mala?
Aj rodičia. Ukázalo sa im to na cca 3 deň po. Zmizlo samo, myslím, že je to popisované ako nežiadúci účinok
To je ok,mne sa to vyhodilo po prvej davke presne po tyzdni, horuce, svrbelo...za par.dni.to.zmizlo same...na druhej davke som to spomenula a vraveli, ze je to bezne, vela.ludi.to.ma...po.druhej davke.som.mala.flak.uz v.ten den a tiez sam zmizol
@martina0303 po prvej aj po druhej
mala som hodne veľký červený fľak a príšerne to svrbelo. natierala som fenistilom.
mala som rovnaky flak po druhej davke Moderny. Odporucam potierat niecim protizapalovym, ja som si davala Flector, ine sme nemali doma. A k tomu si daj este klasicke antihistaminika, ja som si davala Zyrtec, az kym to nezmizlo (asi 4 dni).
@martina0303 mne sa niečo podobné (troškou väčšie) urobilo na 10.den po podaní vakcíny ASTRA. Konzultovala som s lekárom - chladila a natierala fenistilom po 2 dňoch to začalo ustupovať.