Ahojte. Je tu niekto kto by poradil. Vo februári som prekonala covid, 13.5 očkovaná Pfaizerom 1.davkou. Teraz by som chcela ísť na druhú dávku, Dr. nevie, call centrum 0 bodov nikto Vám nadvihne telefón, pán poraď si sám. Blbé komentáre nepotrebujem 🥰
Na call centru je potřeba čekat na lince, já jsem jednou čekala asi 40 minut, ale vždycky jsem se dovolala. Druhou dávku lze podat max. 42 dní od první dávky, takže bych řekla, že ta první vám už propadla a budete se muset nechat zaočkovat znova oběma dávkami.
Nema ti prist smskou alebo mailom termin?
to call centrum je o zivot, chce to len trpezlivost veru. som to robila tak, ze som si dala na hlasno telefon a popri tom si robila svoje, pokial ma neprepojilo na niekoho.
Ja by som šla priamo do očkovacieho centra a vysvetlila situáciu, bežne sa očkuje aj bez registrácie
@slovaska prečo si ideš po druhu davku az teraz? Na druhu davku sa chodi po mesiaci, otazka je či ti je prva davka vobec niečo platna ked imunita nebola boostnuta druhou 🤷♀️ Byt na tvojom mieste idem priamo do ockovacieho centra a vysvetlim situaciu, ale najskor dostanes dalsie dve davky.
@slovaska otazka je ci mozes ist?