Bolo vam po nej nieco?
Môj oco sa dal zaočkovať aj štvrtou a nebolo mu nič rovnako ako predtým.
@kataina to nie je temou diskusie
@matabb73 dakujem
Aj ja plánujem aj mamina bola,len ja som teraz pri detickach dosť často chorá
to, že niekomu nič nebolo, nie je zákon, že nebude ani tebe. Odpoved iných nesvedčí nič o tvojom organizme. Ale máš pravdu, ty môžeš diskutovať o čom chceš a ja sa ti tu nebudem miešať. prepáč
@kataina dakujem, ze si to pochopila
Akurat v piatok som bola na 4tej davke Pfizer. Asi 12 hodin po som sa zacala citit bolesti celeho tela, akoby som mala chripku. Horucku ani nic ine som nemala. Odznelo to po 24 hodinach a uz mi vobec nic nie je
Tak ako aj po 3tej - mne nic len únava a muz bol horuckoval v noci
Nejde o 4. Dávku, ale moja 3. Bola horšia ako celý covid😑. A po prvých dvoch len bolesť ruky, takže to môže byť úplne individuálne.
manžel má 4 aj celá jeho partia v práci (chlapi od 19 po 60 rokov, je ich spolu 8), jedna pani "z rodiny" má 4 (tá má tuším 72 rokov). nikomu z nich absolútne nič nebolo.
Pozerám, že ešte stále medzi nami žije niekoľko tisíc sadomasochistov 🤭😂🤣
@maruniakovaeva u môjho muža podobne. Tak treťou že končí
Ani prvá nieto štvrtá..
vidím, že zas pár jedincov potrebuje vyjadriť názor, ktorý nikoho nezaujíma.
moja mama bola pred týždňom na 4. dávku, bolesť ruky tak ako predtým.
nie
Ja určite nejdem ani na 3 staci mi dve plus ake problémy mo nastali nepriamo potvrdili aj lekari pkus najhoršie co mozem mat je tetania ktoru mi po roku aj potvrdili doteraz som nepoznala tento stav a fakt neprajem nikomu a to mam male dieta a kvoli tetanii sa bojim mat druhe ktore uz istu dobu rozmýšľame v rodine nikomu nic nie je a ja som schytala tieto stavy
To viete,,že prečo vám očkujúcim neúčinkuje 4.dávka? Lebo nemáte piatu!!! 🤣
Pardon..🙈😉
a načo ju potrebuješ?