Očkovanie AstraZenecou a nádcha

petrofka
6. máj 2021

Ahojte, boli ste niekto na ockovani Astrou s nadchou? Pozajtra mam druhe ockovanie a mam nadchu. Neviem, ci tam ist 😔 Doma mame vsetci nadchu. Ziadna horucka ani nic ine. Diky za podelenie sa so skúsenosťami.

mmoonna
6. máj 2021

Ahoj, môj muž bola na prvej Astre, keď bol prechladnutý a zvládol to. Ja idem pozajtra tiež na druhé očkovanie a pobolieva ma hrdlo. Chystám sa, že idem. Čo som čítala informácie k očkovaniu, tak že prechladnutie nevadí, že vadí skôr akútna infekcia s teplotou.

savanna
6. máj 2021

Priamo na ockovani sa pytali na akutnu infekciu a vysoke teploty, cize prechladnutie by hadam nemuselo vadit.

kika831
6. máj 2021

@petrofka nadcha nie je urcite prekazka na zaockovanie. Mne bolo povedane ze len teplota.

brrrrrciatko
6. máj 2021

Ja som mala ist na phizer, ale musim to zrusit. Co mi je nesmierne luto. Lebo v pondelok som bola na implantate a teraz som volala so znamym doktorom a ten mi vobec neodporuca. Cize mesiac este budem musiet pockat

nevenka
7. máj 2021

@petrofka ja by som nesla, ani deti nejdem ockovat, ked maju sopel. Lebo nikdy nevies, ci z toho nebude daco vaznejsie. Ja mam najprv sopel a imunitu tak v prdeli s prepacenim, ze sopel mi stecie cez nosohltan na priedusky a kaslem ako tuberak. Cez vikend som takto skoncila s kaslom na pohotovosti a na covid negativni vsetci. Bez teploty. Dcerka len teplota mierna, potom vyssia, potom zvracala z bolesti z hrdla. Zdalo sa, ze bude uz ok po par dnoch a po tyzdni nova nadcha a chytene hlasivky. Keby som sa dala zaockocat, tak do zapalu priedusiek...no neviem. A zacinajuca nadcha moze byt aj covid. Mam jednu znamu, jej otec bol uz v inkubacnej dobe a nevedel o tom a po ockovani na covid Pfizerom, dostal vysoke horucky, o 5 dni pozitivny na PCR, o dalsie 2 dni skoncil v nemocnici a po tyzdni zomrel...☹...imunita si s tym neporadila. Takze ja som zastancom toho, ze ockovat len zdravy. Cokolvek, nielen proti covidu. Ja mam problem s tlakom, na pohotovosti ma negativnu s kaslom aj tak supli na covid oddelenie a doktorky som sa potom pytala na ten tlak a ockovanie a pokrutila hlavou, ze s takymi vykyvmi v ziadnom pripade. Musi byt aj chronicke ochorenie pod kontrolou.

rainee
2. júl 2021

Mňa čaká tiež očkovanie, ale od včera ma boli hrdlo, teplotu nemám. Neviem ci ísť alebo nie. Zase to prekladať o 2 týždne sa mi nechce. Len sa bojím aby sa mi nepogirsilo.