Ahojte, boli ste niekto na ockovani Astrou s nadchou? Pozajtra mam druhe ockovanie a mam nadchu. Neviem, ci tam ist 😔 Doma mame vsetci nadchu. Ziadna horucka ani nic ine. Diky za podelenie sa so skúsenosťami.
Priamo na ockovani sa pytali na akutnu infekciu a vysoke teploty, cize prechladnutie by hadam nemuselo vadit.
Ja som mala ist na phizer, ale musim to zrusit. Co mi je nesmierne luto. Lebo v pondelok som bola na implantate a teraz som volala so znamym doktorom a ten mi vobec neodporuca. Cize mesiac este budem musiet pockat
@petrofka ja by som nesla, ani deti nejdem ockovat, ked maju sopel. Lebo nikdy nevies, ci z toho nebude daco vaznejsie. Ja mam najprv sopel a imunitu tak v prdeli s prepacenim, ze sopel mi stecie cez nosohltan na priedusky a kaslem ako tuberak. Cez vikend som takto skoncila s kaslom na pohotovosti a na covid negativni vsetci. Bez teploty. Dcerka len teplota mierna, potom vyssia, potom zvracala z bolesti z hrdla. Zdalo sa, ze bude uz ok po par dnoch a po tyzdni nova nadcha a chytene hlasivky. Keby som sa dala zaockocat, tak do zapalu priedusiek...no neviem. A zacinajuca nadcha moze byt aj covid. Mam jednu znamu, jej otec bol uz v inkubacnej dobe a nevedel o tom a po ockovani na covid Pfizerom, dostal vysoke horucky, o 5 dni pozitivny na PCR, o dalsie 2 dni skoncil v nemocnici a po tyzdni zomrel...☹...imunita si s tym neporadila. Takze ja som zastancom toho, ze ockovat len zdravy. Cokolvek, nielen proti covidu. Ja mam problem s tlakom, na pohotovosti ma negativnu s kaslom aj tak supli na covid oddelenie a doktorky som sa potom pytala na ten tlak a ockovanie a pokrutila hlavou, ze s takymi vykyvmi v ziadnom pripade. Musi byt aj chronicke ochorenie pod kontrolou.
Mňa čaká tiež očkovanie, ale od včera ma boli hrdlo, teplotu nemám. Neviem ci ísť alebo nie. Zase to prekladať o 2 týždne sa mi nechce. Len sa bojím aby sa mi nepogirsilo.
Ahoj, môj muž bola na prvej Astre, keď bol prechladnutý a zvládol to. Ja idem pozajtra tiež na druhé očkovanie a pobolieva ma hrdlo. Chystám sa, že idem. Čo som čítala informácie k očkovaniu, tak že prechladnutie nevadí, že vadí skôr akútna infekcia s teplotou.