Skúšali ste očistu obličiek za pomoci nejakých bylín ? Pomohlo?
Veľmi sa mi prehĺbili vačky pod očami ( spánok, pitný režim rovnaký ) a viem že to môže mat súvis práve s obličkami. Nechcem ale zatiaľ chodit k lekárovi keďže mám iba esteticky problém a tiež si nechcem dať hneď pichat kyselinu .
Čo je toto za blbosť? Prepáč, ale musela som....Na očistenie tela máš pečeň a práve spomínané obličky. Všetky " očistné" byliny na obličky majú len močopudny účinok a jediný efekt možno na infekcie močového mechúra, kde ide o to, aby človek veľa pil a mocil.ak sa domnievas, že máš problém s obličkami treba navštíviť lekára a to hneď. Mimochom áno opuchy okolo očí môžu naozaj súvisieť s nedostatočnostou obličiek, ale to sa prejavuje až vo vysokom štádiu ochorenia.
Ja sama som mala veľkú poruchu funkcie obličiek a nikdy som okolo očí opuchy nemala. Namiesto čajov, choď k obvodakovi , daj si urobiť kompletnú prehliadku, kde sa všetko skontroluje. (Dr)
este mi napadlo, to som nefotila hned rnao, v priebehu dna mimierne opuch ustupil a koza zostala ovisnuta. to bolo mozno na obed.
@pseudomonas87 ja som sa tým doposiaľ veľmi nezaoberala ale poslednú dobu sa mi to akoby nahle o dosť zhoršilo a Dočítala som sa takto . Prečo potom aj ľudia ktorí majú oroblem s pečeňou ( napr ti čo poživaju alkohol v hodnej miere ) si majú dať kúru z pestrecu mariánskeho ? Viem napr že otec mal kvôli alkoholu zdravotne problémy a lekári mu okrem nasadenia diéty a obmedzenia alkoholu kázali práve pestrec užívať tak ono to asi somarina nie je. Netvrdím že teraz budem piť čaje a žiadna zmena viem aj že dosť solim takze chcela som si dať take obdobie ,,očisty,, či so stravou + toto preto ma zaujimalo či niekto skúšal 😊
tak ono pecen a oblicky funguju upne inak. su to rozdielne organy. a tiez filtruju rozdielne latky a aj z organizmu odchadzaju rpznym sposobom.
dolezta je pricina. su to vacky, sposobene ochabnutim pokozky, alebo oopuchom.
pri oblickovych ochoreniach su skor opuchy. a aj mas oblickove ochorenie, urcite ho treba odhalit.
ja mavam hrozne opuchnute oci, no mavala som aj pred 20r. nemam to stale, ale su take obdobia. castejsie pocas PMS a teda medzitym som mala obliky velakrat vysetrene a su ok. cize u mna to tym nie je.
cim som starsia, tym sa mi viac a lahsie dehydruje plet a pokozka oci je najcitlivejsia a teda s pribudajucim vekom jej ubuda uz aj tak mala tukova vrstva, co ma nasledky. preto za urcitych okolnosti mavam oci opuchnute a niekedy vidno aj ruzovejsie flaky - vyzrazky ( tie su malo viditelne, ale daju sa najst ).
teraz momentlane je to v extreme. zacalo to sviatkami.
pricina okrem tych faktorov, co som uz napisala je - nadbytok sacharidov, nedostatok tekutin sem tam, mozno aj niekedy mavam menej pohybu ( aj ked teraz az tak nie ), zimne mrazive a studene obdobie, alkohol, mozno aj hormony niekedy, aj ked teraz to bolo skoro mesiac v kuse. ovplyvnuje to aj nadbytok soli a nedpostatok spanku.
takze ak si myslis, ze tam bude skor takato pricina, potom to co som menovala a da sa, treba zredukovat. tiez pdporit kozmetickou starostlivostou.