ahojte, rada by som vedela co vam pomohlo a ako dlho trvala liecba? mne ochrnula polovica tvare zaciatkom marca a zatial co citam, tak ma caka dlhaaa liecba. ☹
ja som sa jedneho rana zobudila a mala som ochrnutu polovicu tvare. ☹
a co nato doktori-prepána ☹
koncom marca mi zacalo slzit oko a tykalo mi v nom, dalsi den sa k tomu este pridala bolest polky tvare ale len pri dotyku a na dalsi den uz polka tvare bola ochrnuta isla som k neurologovi ten mi dal injekcie B12 a povedal ze ak nedovriem oko tak musim ist do nemocnice. Bohuzial moj stav sa zhorsoval ale nastastie som nemala nejak velke bolesti. Bolelo ma len za uchom a bolest nebola nejaka ukrutna. Takze 10 dni som stravila v nemocnici dopovali ma asi 7 liekmi a vitaminmi plus biolampa neskor mi to masirovali a cvicila som s tym ale ako vsetci vieme v nemocnici sa s tym moc "neprplali" takze po prepusteni som isla k fyzioterapeutke sice neni najlacnejsia ale ovela lepsia ako v nemocnici ked mi to robili. Chodim k nej do teraz a tento tyzden mam posledny termin. Takze tesim sa ze mi to trvalo "len" nejaky ten mesiac a pol a to len skrz toho ze som nasla naozaj vybornu fyzioterapeutku. Pri tomto ochoreni neni az tak hlavne nejake lieky ale cvicit rehabilitacie to je najlepsi liek na toto
taniana75 a čo sa ti stalo,mamine ochrnula pri porazke pred 11 rokmi dodnes je vidno že jedna casť tvare je ina,kamaratka mava zasa zapal niakeho tvároveho nervu a tiež sa lieci niekolko mesiacov ☹ ☹ ☹