Dobrý deň chcela som sa s týmto poradiť ak s tým má niekdo skúsenosti 🙂 na začiatku roka som si menila obvodného lekára mala som predtým pána doktora Fischera s kopcan a prešla som k pani doktorke do Skalice Júlia zahnašova…bola som tento rok u nej 2 krát a zistilo sa že nemajú moju zdravotnú dokumentáciu…bola som aj u bývalého pána doktora a tam mi bolo povedané že zdravotná dokumentácia bola poslala a nemajú ju ale nemá ju ani pani doktorka…neviem koho to je chyba a hlavne netuším ako si po pól roku zmením obvodného lekára bez zdravotnej dokumentácie keďže pani doktorka Júlia zahnašova nepátra po tom kde ta karta je
Pripnem sa, ja sa priznám, že nechodím na prehliadky, teraz som po x rokoch bola v tehotenstve, keď som bola chorá kvôli atb a že nemajú moju kartu. Vraj sa mám pozrieť doma, či ju nemám 😂😂 čo určite nemám. Zaujímalo by ma, čo akože teraz, či mi založia novú alebo ako sa to rieši.
Čítala som kedysi, že strata by sa mala nahlásiť príslušnému samosprávnemu kraju ako podnet na prešetrenie a lekár by mal založiť novú kartu.
Bohuzial aa asi stratila
Musi zalozit novu
@tanyan áno to som čítala aj ja aj som dala podnet tak uvidím čo a ako najhoršie len je že po pól roku chcem zmeniť obvodného a to bude zaujímavé bez karty
@terezia001 A keď si u nej tento rok už 2x bola, tak zapisovala iba do PC? Nedávala ti podpísať papier na konci vyšetrenia, ktorý potom niekam založila? To by bola vlastne už "nová" karta...
@matullienka ale hádžem ☺️ Mali si kartu preniesť nieje to moja robota pýtala som sa kde karta je bývalej doktorki aj novej a nikdo nič nevie ja mám zdravotné problémy a malo času aby som robila ich robotu samozrejme chápem ako ste to mysleli ale je to ich praca nie moja
@tanyan hej pisala niečo do pc aj dávala podpisovať len ide o to že nová doktorka o mne nič nevie a tak aj pristupuje nevie aké mám zdravotné problémy ako teraz mám problémy s chrbticou a berie to na ľahkú váhu lebo nemá moju dokumentáciu
@terezia001 Zistiť, ako posielal lekár kartu a kam? Novej lekárke? Na jej adresu? Poštou? Kurierom? On musí povedať. Potom buď na pošte sa spýtať, alebo lekár- sestrička vybaví u kuriera, ktorým to poslali.
Tiež mi nevedeli nájsť kartu a sestrička... pozrite si ju doma. Doma som ju nemala. Povedala som jej, nech ju pohľadá, ak nemá prehľad v kartotéke. Našla ju.
Nová lekárka bez zdravotnej dokumentácie neprijme pacienta. Ak dala podpísať novú zmluvu, musela mať kartu
@terezia001 tak treba zistiť ako tú zdravotnú kartu poslali ak poštou mohla sa kľudne stratiť na pošte ak ju posielali nejak inak treba zistiť ako. Pani doktorka ani nemusela tušiť, že oni už kartu poslali, kľudne sa mohla stratiť po ceste a k nej sa ani nedostala tak by som vinu na ňu určite nehádzala