Obuv na kontrolu so zlomeným prstom na nohe

pickwick
4. dec 2012

Mam zlomeny prst na nohe a zajtra mam ist na kontrolu,mozem si natlacit nohu do botasiek?Nezhorsi sa mi to potom?Dakujem

zuzana581
4. dec 2012

@pickwick Ja som mala zlomený palec na nohe a tiež som nosila stále topánky, keďže som musela fungovať akoby nič 🙂. Nič sa mi nezhoršilo, pekne sa palec zahojil. Doma som ho mávala pevne stiahnutý s elastickým obväzom a na von len lahšie, aby som sa zmestila do topánok.

pickwick
autor
4. dec 2012

@zuzana581 ja mam zlomeny malicek a tiez musim pri 2 detoch fungovat akoby nic 🙄 ,doteraz som mala na tej jednej nohe slapky,raz som si natiahla botasky so silonkami,ale videla som vsetky hviezdy 😀 ,mam to zafixofane obväzom a naplastami 😠 uz by som prijala,keby to dali dole

zuzana581
4. dec 2012

@pickwick aj mňa to bolelo. Nedávaj si ale len tak topánky. Previaž si to aspom trochu obväzom. Daj si radšej volnejšie topánky, ale ak to máš pevnejšie zviazané, tak to tak nebolí. A ja som si to krémovala kostihojovou masťou stále a občas aj octanovou. Dala som si vela masti, nato gázu a previazala.

pupendo5
4. dec 2012

Ktory prst to je?nemozes si zobrat chlapsku tenisku? Zhorsit by as to nemalo no bude at to boliet.. Tak naco trpiet?

pickwick
autor
4. dec 2012

@zuzana581 dnes tu snezi,zajtra z toho bude clapkanica ☹ budem si musiet neako tie botasky natiahnut,mam 1 stare tie su volnejsie ,ale aj tak ma tlacia
Dakujem za radu 🙂

pickwick
autor
4. dec 2012

@pupendo5 malicek,chlapske tenisky mame doma len 9ny,ja mam 6ky nohy 😀 to by som niekde po ceste stratila

pupendo5
4. dec 2012

🙂)) no ja mam 5ky a nestratila som tiez toho casu 9nu. Tiez bola zima a mala som vtedy prstenik, obviazala som ho o prostrednik, dala som si hrubu ponozku a islo to.. V mojej topanke ma to strasne bolelo. Sice na mna ludia divne pozerali, ale bolo mi to jedno, musela som fungovat 🙂)