Obstreky patné ostruhy

15. sep 2021

Ahoj bolí ste niekto na obstriky na paty? Bolí to?

gemerka17
15. sep 2021

To nie je vhodná liečba, treba najprv vyskúšať iné možnosti ako elektroliečbu, razové vlny, ozarovanie.

fiafia
15. sep 2021

Mne robil obstreky dr na ortopédii. Bolelo to ale dalo sa to vydržať. Nebolelo to len pár hodin. Mne to nepomohlo. Načas mi pomohli rehabilitácie

cukroska
16. sep 2021

Nie. Mne to jediné zabralo, obstreky do päty. Trápila som sa s tým dlho a iba to mi zabralo. Už je to minimálne 5 rokov s mam pokoj. Klop, klop. Iné dovtedy nič nezabralo. Nevedela som už chodiť.

cukroska
16. sep 2021

@gemerka17 práveže obstreky sú lepšie ako ožarovanie. A mne to ako jediná liečba úplne pomohla. Dovtedy vyskúšal ortoped všetko možné a nič.

autor
16. sep 2021

@cukroska mám to stejne včera som nemohla dôjsť domov. Mám za sebou rehab, ožarovanie, laser, ultrazvuk a nič.. a teraz mi dala doktorka že mám poslednú možnosť a že potom už len operácia.

cukroska
17. sep 2021

Držím palce, preto som písala. Každému pomôže niečo iné. Mne pomohli práve obstreky. Tiež som podstúpila pred tým všetko a nič. Mala som to druhý krát. Prvý krát, veľmi dávno v mladosti. Mne sa pätová ostroha ozvala po rokoch keďže pracujem v stoji a pracovná obuv to spôsobila. Dal mi vtedy aj podpätník. Takú vložku, ale to mi nevyhovalo. Možno vám predsa toto pomôže. A dá sa to v pohode vydržať.

autor
17. sep 2021

@cukroska ďakujem, bola som dnes na obstriky bolo to nepríjemné teraz to trošku bolí ale snáď mi to pomôže už.

cukroska
18. sep 2021

Pevne verím, že pomôže 🙏🙏 musí!! Tak snáď to bude lepšie. Mňa to nebolelo, aspoň si nepamätám, lebo som chodila normálne do práce.