Ahoj baby, nenasla som takúto diskusiu všetko len o chrbtoch. Ja som dostala dnes obstrek do zápästia uz to je 7 hodín od vtedy a neviem ruku ani zohnut, mam tam nechutný tlak, trpnu mi prsty a boli ma to. Mate s tým niektorá skúsenosti ? Je to normálne alebo tam mam ráno volať? Ak je to normálne kedy to bude lepšie?
Ďakujem
@missviolet uz je druhý deň a boli ma to viac ako pred obstrekom, dúfam ze to prejde, neviem ci je to normálne kolko to ma boliet
@tehotna40 taku istu skusenost mam. Bolelo aj 4-5 dni po obstreku
Mne včera dávali obstrek do ramena, tiež mam burzitídu a teda dnes je to peklo. Nemôžem s celou rukou ani pohnúť. Neskutočná bolesť. Dúfam, že sa to bude zlepšovať 😭
Dobrý večer chcem sa spýtať ortopéd má poslal do nemocnice na obstrek prsta rizartoza kĺbu prsta 3 injekcie toto je posledná možnosť či prejde bolesť ak nie tak operacia výmena kĺbu ako často sa môže podávať obstrek aký je tam odstup ďakujem za info
@sofinka1980 to sa musíte spýtať lekára, moja svokra chodila na obstrek chrbtice myslím každé 3 mes, ale podľa mňa záleží aj od miesta aplikácie. A každopádne pripravte sa na bolesť.
Ak pomoze, ja som mala laket a bolelo pekelne...