Obstrek zápästia

tehotna40
15. júl 2021

Ahoj baby, nenasla som takúto diskusiu všetko len o chrbtoch. Ja som dostala dnes obstrek do zápästia uz to je 7 hodín od vtedy a neviem ruku ani zohnut, mam tam nechutný tlak, trpnu mi prsty a boli ma to. Mate s tým niektorá skúsenosti ? Je to normálne alebo tam mam ráno volať? Ak je to normálne kedy to bude lepšie?
Ďakujem

missviolet
15. júl 2021

Ak pomoze, ja som mala laket a bolelo pekelne...

tehotna40
autor
16. júl 2021

@missviolet uz je druhý deň a boli ma to viac ako pred obstrekom, dúfam ze to prejde, neviem ci je to normálne kolko to ma boliet

missviolet
17. júl 2021

@tehotna40 taku istu skusenost mam. Bolelo aj 4-5 dni po obstreku

spadzira
7. sep 2022

@tehotna40 ahoj,prosím ťa,prestalo ťa to potom bolieť? Ako si dopadla?

tehotna40
autor
7. sep 2022

@spadzira ahoj, bolelo to asi 5 dní, no v zápästí mam niečo z kĺbom, zapálené mazove vačky,presnú dg by som musela pozrieť do papierov ,takže s tým mám problémy stále.

tehotna40
autor
7. sep 2022

@spadzira no kukla som, burzitída sa tomu nadáva 😀

spadzira
14. sep 2022

@tehotna40 ďakujem,ja som po obstreku skoro týždeň zatiaľ boli menej

jankamk
17. nov 2022

Mne včera dávali obstrek do ramena, tiež mam burzitídu a teda dnes je to peklo. Nemôžem s celou rukou ani pohnúť. Neskutočná bolesť. Dúfam, že sa to bude zlepšovať 😭

tehotna40
autor
18. nov 2022

@jankamk dúfam, že prejde a obstrek pomôže, ja s tým mám problémy stále. Veľa zdravia s skore uzdravenie

jankamk
18. nov 2022

@tehotna40 ☹️ tak to ma mrzí. No ja len dúfam a verím. Keby som to vedela dopredu, tak si ho nedám.

sofinka1980
25. júl 2024

Dobrý večer chcem sa spýtať ortopéd má poslal do nemocnice na obstrek prsta rizartoza kĺbu prsta 3 injekcie toto je posledná možnosť či prejde bolesť ak nie tak operacia výmena kĺbu ako často sa môže podávať obstrek aký je tam odstup ďakujem za info

tehotna40
autor
25. júl 2024

@sofinka1980 to sa musíte spýtať lekára, moja svokra chodila na obstrek chrbtice myslím každé 3 mes, ale podľa mňa záleží aj od miesta aplikácie. A každopádne pripravte sa na bolesť.