Obrúsené zuby a práca

heaveen
17. nov 2024

Ahojte, budú mi brusit predne zuby, týždeň budem čakať na mostik. Mam si už radšej predom vybaviť voľno v práci? Čítala som ze budu citlivé atď. V práci nemusím komunikovať s ľuďmi ale tak predsa..ďakujem.

lenka7477
17. nov 2024

ja som mala také ,,škrupinky ,, normálne ako zuby to vyzeralo nasadené - dali mi ich po obrúsení.

0silvia0
17. nov 2024

@heaveen neurobia ti provizorne?

lenka7477
17. nov 2024

@0silvia0 toto slovo som hľadala 😀

koniarova
17. nov 2024

Veď ti hádam dajú náhradu zatiaľ? Či?

majus2323
17. nov 2024

@heaveen robia sa teda mali by sa spraviť hneď provizórne...

heaveen
autor
17. nov 2024

@majus2323 Bolo mi povedané že budem týždeň čakať, preto sa pýtam že či radsej ostať doma alebo ísť do práce. Čítala som aj v inej diskusii že niektoré museli čakať s takými.

biglovemom
17. nov 2024

No ak ti nedaju provizorne tak ostan doma a nakup lieky proti bolesti.
Ja som tiez tyzden cakala, provizorium mi nedrzalo bohvie ako, na tabletkach som zila tak to bolelo😞😞

saraxyz
17. nov 2024

@heaveen ja som mala provizórne. Neviem si predstaviť fungovať bez toho. Jedna pani z našej práce nosila rúško. Provizórne nemala.

oli18
17. nov 2024

@heaveen je len na tebe, ci si provizorne das, alebo nie . Ono si za nich musis nemalo zaplatit a potom ti budu nanic.

ronie338
17. nov 2024

Robia sa provizórne korunky. Cena je okolo 60 eur kus, záleží od regiónu, ci sú robené v ambulancii alebo v technike. A prečo mostík? Ak z estetického hľadiska, je lepšie fazety. Ak chýba zub, implantát. Cena mostíka a implantatu je skoro rovnaká rozdiel asi 200 eur. Fazety vyzerajú lepšie a netreba toľko obrusovat z vlastného zuba. Ak ale teda určite mostík chcieť aj provizórny. My sme vždy automaticky nacenili aj ten.

evcagabi
18. nov 2024

Ja som to vobec necitila