Obrovský nafúknuty žalúdok a brucho

26. jún 2023

Ahojte . Som polroka po pôrode ale tento problém som mala aj predtým . Stravu nemám dokonalú ale určite sa neprejedam . Jem skôr menej teraz v lete viac ovocie ako normálnu stravu čo však robím zle je nepravidelnosti jedla a doprajem si vecer pohár proseca . Napriek tomu je to už extrém , chcela som sa vám odfotiť ale predstavte si babu v siedmom mesiaci , take brucho mám ja ale ešte aj žalúdok . Nejsom vychudnutá skôr určite pri sebe mám aj nadváhu . Ale nemám “faldy”, proste mám extrémne veľké brucho a hlavne teda ten žalúdok . Máte prosím pre mna nejaké tipy rady ? Tehotenstvo som mala rizikové v nemocnici viackrát krv mám vysetrenu 1000 krát a žiadny problém sa neukázal . Existuje niečo proti nafukovaniu ? Ďakujem už len za prečítanie .

supermario
26. jún 2023

Sarah Beth Yoga na YouTube

dadis
26. jún 2023

Nemas diastazu?

autor
26. jún 2023

@supermario ďakujem idem pozrieť .

autor
26. jún 2023

@dadis ďakujem , myslím že to neni diastaza keďže som toto presne iste mala aj pred tehotenstvom , to brucho nebol až taký problém ako skôr ten žalúdok .

hama007
26. jún 2023

U mňa to boli múčne jedlá. Vážila som 63kg ale vyzerala ze mam min 70kg. Alebo ako tehotna

liv1
26. jún 2023

Daj si urobit testy na gastre. Na alergiu/intoleranciu na mlieko, lepok, potraviny ine. Taktiez testy na histaminovu intoleranciu. To je zaklad. Od toho sa to bude odvijat dalej.

jamimo
26. jún 2023

možno máš nedostatok tráviacich enzýmov, na gastre zistia...