Ahojte, mamu (74) hospitalizovali s rozsiahlym zapalom plus obojstranym sposebeny covidom . Mate niekto skusenost ako prebiehala dalej liecba ? Strasne sa bojim o nu.
Antibiotika, vitamíny, lieky na podporu, kyslík. Svojor mal tak. 10 dni hospitalizácia. Nastatie sa začal lepšiť. V horšom prípade ventilácia 😫
Môjho otca pred dvomi dňami pustili z nemocice, tiež mal obojstranný zápal pľúc, ešte mu pretrváva ale ma už lieky na doma - o mesiac pôjde zasa na kontrolný rtg
Babku sme bohužiaľ dnes pochovali :( ležali tam spolu
Držím maminke palce ,nech je čím skôr doma
Akorát zítra mě mají propustit tatina z nemocnice taky zápal plic po covitu.Akorat nám řekli že třeba dobrat antibiotika co mu dají a pak jen kontrolní rengen,ale to se všechno dozvíme zítra až ho pustí.Přeju brzké uzdravení
Mama má chorú kolegyňu ktorá s týmto bojuje obvodný lekár je už bezmocný povedal jej nadiktujte mi aké lieky vám mám predpísať našťastie má synov čo pracujú v nemocnici a stále je doma už mesiac a horúčky stále a teraz aj obojstranný zápal pľúc ak tvoju maminku hospitalizovali tak jej určite pomôžu neboj sa tam vedia čo treba podať aké lieky