Ahojte prosím moc zistili mi kameň ,pozerala som aj staršie diskusie ale chcela by som vedieť niečo novšie či neviete kde tie kamene rozbíjajú a či sa to dá aj bez toho aby bol zavedeni pred tým stent..ja sa toho príšerné bojím 😭 ja viem že môžem dostať koliku a to je sto krát horšie,ale ja to nedam ten stent...dakujem
@ivka225 veď jasne ja viem ,ale tak pred troma týždňami mi brali žlčník v nemocnici bez dcérky a teraz toto tak som trošku precitlivena 😭
A dr povedal že ma uspia keď mi ho budú zavádzať,a teraz čo čítam diskusie tak neuspavaju vraj
Ja som mal obličkovú koliku. Dvakrát.
Lokálne umŕtvenie. Budeš pri vedomí, ale nebudeš to cítiť.
@ivka225 ďakujem 🙏 snáď to bude dobré
Mala som koliku 2x. Druhý krát ma čakala operácia. Mala som už aj zavedený stent a termín operacie 2t na to. Ocino mi vyčítal recept deci piva Plzeň 12stka, deci olivového oleja a deci citrónovej šťavy. Každé rano poldeci na lačno vypiť. Naťahovalo ma z toho riadne, ale pila som to celé 2t. Po operácii mi povedali, že kamene nenašli 🙈 mali byť 2 malé. Sono pred operáciou mi uz žiaľ nerobili. Skoro ma piclo....
@horskaholka no teda tak to ozaj poteší,zbytočná operacia ,ale ďakujem za tip mne manžel stále núka Plzeň že je dobré na kamene..no snáď nebudem dlho aj ja po zavedení čakať na operáciu 🙏 najviac ma desí že ide leto a hlavne 3 roky na materskej a mala by som v júni do práce a teraz toto 😭
Ak nedáš stent, tak koliku nedáš desaťkrát viac ...