Ahojte,mám taku otazku,dcera (20r.)nosí kontaktne sosovky už asi 5 rokov,začala nám to predpisovat jej ocna lekarka,teda objednavala,mi sme si len pre ne přišli do ambulancie.Potom som začala presne tie iste objednávat cez internet,no a dnes SME boli na kontrole a kde som ocnej povedala ze objednavame cez NET,normalne sa zhrozila ze či som sa zblaznila vraj to mozu byt falzifikaty z Turecka atd....normalne ma vystrasila,prosím o radu k to s tým ma skusenost ??Je to pravda ?Inak objednavam ZO stránky Eiffel optic.
Už x rokov objednávam z 'vasesosovky.sk' a nikdy som nemala pocit, že sú iné ako tie, čo mi objednaval Dr. Dokonca si vždy objednávam aj roztoky za akciové ceny, za každý nákup si zbieram body a vychádza mi to na každý druhý nákup tak, že mám jeden veľký roztok zadarmo a plus k tomu ešte nejaké somarinky...
tiež objednávam cez internet, nie som ochotná platiť naviac, a nemam ziadny problém 🙂
Dakujem baby,ste ma upokojili,ved tiež nad tým rozmyslam,ze vela recenzii na nete,kvantum ludi objednává takto.Ke by je to par centov alebo euro dve,tak kašlem na to,ale u ocnej som za sosovky dala 35eur a na nete si ich objednam za 24 maximalne.Este ten cas co musím íst pre a to ze ordinuje len doobeda a já robim len rano,no vela nevýhod to malo.
Očná vám to povedala len preto, lebo ona prichádza o kšefty. Kupovala som síce šošovky cez internet len pár krát, ale nemala som problém. Od očnej neberiem, lebo by som sa nedoplatila. Kupujem si ich v zahraničí za dobrú cenu.
Presne ako baby tuto vyssie pisu. Tetuska prisla o kseft, preto sa jej to "nepozdava".
Mna dokonca ocna poslala kade lahsie ked som si u nej prestala kupovat KS. No a na nete su o dve tretiny lacnejsie. Dokonca lepsie vysetrenie oci mi urobil optik v optike, ze mam teraz slabsie dioptrie ako mi predpisala ocna, a to stacilo pootocit uhol sosovky. Asi tak. No a teraz vdaka astigmatizmu mam superdrahe sosovky a na vasesosovky su za super cenu. A mimochodom, na kazdej krabicke je napisane ze de boli vyrobene... Sori za vylev, ale trefna tema🙂))
Takze kaslite na zly pocit z lekvarky a doverujte zdravemu rozumu a vlastnej penazenke! 🙂
@chiccco hahaha.....ja som bola na tom rovnako ako tvoja dcera a mila pani doktorka si davala prirazku 20e na skatulku, cize 40e 2x do roka do jej vrecka kedze mam ine dioptrie na kazdom oku...
a ked som jej povedala ze on nej uz neberem tak mi splechla ze ona nezaraba pre pana interneta a dala mi zaplatit 10e za prehliadku...
chvalabohu uz k nej nechodim 🙂
ja si objednavam zo sosovky-kontaktne a tiez som spokojna 🙂
ja tiež objednávam cez Eiffel optic a žiadny problém. Dokonca mi prídu skôr, ako k nim, do optiky a sami mi to odporučili, že si ich môžem od nich z netu objednať a nechávam si ich posielať do optiky 😉
objednama cez vasesosovky.sk zatial vzdy ok tentokrat vsak nemaju moju dioptriu aj napriek tomu ze na stranke bolo.
preto som objednala cez eifel optic 5 dni im trvalao kym vobec reagovali (objednavku som predom zaplatila) ..nakolko nic volala som na pracne dohladane tel.cislo...potom volali ze bohuzial dioptriu nemaju...a za dalsie 3 dni ze mi vratia peniaze...uvidime lebo to len dnes rano napisali ze vratia peniaze tak som zvedava kedy...
cize som bez sosoviek. dnes som volala do sosovky-kontaktne a tam nemaju tiez moju dioptriu...az v pondelok :(
dnes som si chcel kupit v obchode ale o 13 eur pytali viac..cize asi objednam radsej cez net a pockam...
🙂 ako to citam, tak mam asi vynimocnu ocnu lekarku. Dala mi zadarmo vzorky roznych sosoviek s mojimi dioptriamo, to co nemala,tak to mi doobjednala a vôbec sa netvarila, ze caka, ze si ich kupim od nej, ze aby som vedela, co mi sadne a potom si mohla objednat, ze nemusim u nej 🙂