Objednávali ste z lekárne z Poľska?

erika1996
11. okt 2024

Objednávali ste uz z nejakej kelarne z Poľska? Mate nejake skúsenosti?
Ďakujem

butterflyeffect
11. okt 2024

@erika1996 obcas objednavam vitaminy cez alegro, zatial vsetko ok

zuzinabila
12. okt 2024

@erika1996 kupujem tam v lekarnach.ake skusenosti myslis?Polsko je v 100 rokov pred nami vo vsetkych oblastiach.

earlgrey
12. okt 2024

Áno, zubnú pastu na citlivé zuby, ktorá je napr. v Anglicku len na predpis od zubára, na Slovensku o nej žiaľ nikdy nepočuli, tak objednávam z Poľska, kde je voľne dostupná.

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey aká je to zubna pasta?

earlgrey
12. okt 2024
andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey ďakujem.

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova s vysokým obsahom fluoridom, keďže tie dostupné na Slovensku maju "len 2000" a mne bola v Anglicku odporúčaná táto s obsahom 5000 a lepšiu som zatiaľ nemala. Keďže mám veľmi citlivé zuby, pomáha.

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova Za máličko.

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey a objednavas ju z akej stránky?

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova Cez allegro som objednávala a tam mi vyhodilo viac poľských lekárni, teraz ti neviem povedať, ale neskôr sa na to môžem pozrieť...tuším momentálne je nedostupná na allegro, ale ja som objednala viac kusov naraz, takže ma to veľmi netrápi, že je výpadok...ak chceš, neskôr pohľadam v mailoch.

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey ďakujem za ochotu.

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova Takže ako som spomínala, je nedostupná momentálne, ale z tejto lekárne prostredníctvom allegro.

https://www.wapteka.pl/colgate-duraphat-5000-pa...

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey ja som tiež cez pandémiu objednávala z PL lekarni, no už nedodavaju na SK.... hľadám alternatívu. Ďakujem

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey a dodáva tato lekáreň na SK, ak priamo objednám cez tvoj priložený link?

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova Tak to netuším, keďže ja som to objednávala prostredníctvom allegra, ale skús, ak ťa to nepustí, tak asi nie...

andreakotesova
12. okt 2024

@earlgrey nepustilo, škoda. Maju tam fajn ceny 😅

earlgrey
12. okt 2024

@andreakotesova Tak potom skús cez allegro, ono potom vyhľadá tie lekárne, ktoré posielajú aj na Slovensko.

ctahka
12. okt 2024

My sme takto objednali sprej Rhinogerminu,ked bola nedostupná na SVK,ale museli sme ísť po to, takže objednali sme cez net s osobným odberom... všetko ok

anonymous1
12. okt 2024

@zuzinabila no hlavne v soferovani ze? 🤣🤣🤣🤣🤣