Objednávali ste uz z nejakej kelarne z Poľska? Mate nejake skúsenosti?
Ďakujem
@erika1996 kupujem tam v lekarnach.ake skusenosti myslis?Polsko je v 100 rokov pred nami vo vsetkych oblastiach.
Áno, zubnú pastu na citlivé zuby, ktorá je napr. v Anglicku len na predpis od zubára, na Slovensku o nej žiaľ nikdy nepočuli, tak objednávam z Poľska, kde je voľne dostupná.
@earlgrey aká je to zubna pasta?
@earlgrey ďakujem.
@andreakotesova s vysokým obsahom fluoridom, keďže tie dostupné na Slovensku maju "len 2000" a mne bola v Anglicku odporúčaná táto s obsahom 5000 a lepšiu som zatiaľ nemala. Keďže mám veľmi citlivé zuby, pomáha.
@andreakotesova Za máličko.
@earlgrey a objednavas ju z akej stránky?
@andreakotesova Cez allegro som objednávala a tam mi vyhodilo viac poľských lekárni, teraz ti neviem povedať, ale neskôr sa na to môžem pozrieť...tuším momentálne je nedostupná na allegro, ale ja som objednala viac kusov naraz, takže ma to veľmi netrápi, že je výpadok...ak chceš, neskôr pohľadam v mailoch.
@earlgrey ďakujem za ochotu.
@andreakotesova Takže ako som spomínala, je nedostupná momentálne, ale z tejto lekárne prostredníctvom allegro.
@earlgrey ja som tiež cez pandémiu objednávala z PL lekarni, no už nedodavaju na SK.... hľadám alternatívu. Ďakujem
@earlgrey a dodáva tato lekáreň na SK, ak priamo objednám cez tvoj priložený link?
@andreakotesova Tak to netuším, keďže ja som to objednávala prostredníctvom allegra, ale skús, ak ťa to nepustí, tak asi nie...
@earlgrey nepustilo, škoda. Maju tam fajn ceny 😅
@andreakotesova Tak potom skús cez allegro, ono potom vyhľadá tie lekárne, ktoré posielajú aj na Slovensko.
My sme takto objednali sprej Rhinogerminu,ked bola nedostupná na SVK,ale museli sme ísť po to, takže objednali sme cez net s osobným odberom... všetko ok
@zuzinabila no hlavne v soferovani ze? 🤣🤣🤣🤣🤣
@erika1996 obcas objednavam vitaminy cez alegro, zatial vsetko ok