Objavil sa u mňa problém s pomočovaním

elia22
23. júl 2023

Dobrý deň, mám 20 rokov a začala som sa pomočovať. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Ani v detstve som sa nepomočovala (ako býva u niektorých deti okolo 5 rokov a neskôr). Naozaj neviem čo mám robiť, už sa mi to stalo 2x. Prvý krat som bola prekvapená ale brala som to že to je len jeden incident a že sa to nestane už, lenže za 2 dni znova. Som zúfalá a cítim sa veľmi trápne. Neviem komu to povedať. A či ísť do lekára. Neviem čo mám robiť.

misisika
23. júl 2023

@elia22 treba ísť ku gynekológovi. On už vie čo s tým

listy456
23. júl 2023

Na tvojom mieste by som nesla do lekara ale k lekarovi ten pomoze. Nemas sa preco citit trapne toto su veci normalne, na porodnej sale sa bezne pototo .... ty mas 20 rokov a zdravotny problem neni hanba lekari horsie veci riesia ako ze sa mlada baba 2x pocikala a musi to riesit, radi ti pomozu tak sa nehanbi a zajtra za svojim gynekologom povedz ze ti vo velkom mnozstve moč unika. Ak nemas gynekologa lebo aj to sa stava tak za svojou obvodnou a ona ta nasmeruje uz neboj sa hlavne tieto veci su normalka

heidy222
23. júl 2023

Môže to byt len zápal močových ciest, ale vo veľmi zriedkavých prípadoch sa takto prejavuje aj epilepsia. Obvodna lekárka ti skontrolujte moč, prípadne ta pošle k urológovi, alebo aj k neurológovi

jumama
23. júl 2023

Mozes mat zapal mocovych ciest, treba sa pytat na vysetrenie urologovi - zakladne vysetrenie mocu ti spravi aj obvodak, ale to len zisti tym papierikom z mocu, ci nemas bielkoviny v krvi - teda bud zo zapalu, z bakterii alebo krvinky, z obliciek, ak by boli zapalene. Teraz v lete sa vela kupeme - a preto sa testuje voda v kupaliskach a pod, lebo casto sa tam prenasaju najroznejsie bacily... ak si sa kupala na kupku alebo aj v prirodnej vode, ak si citlivejsia, mohlo sa kludne nieco na teba preniest, alebo ak si zostala v mokrych plavkach a pod. Aj chladna klima vie urobit skody...

dagmarovita
23. júl 2023

Mozes mat stresovy mechur