Ahojte čo vám pomohlo na obhryzanie nechtov? Gélové nechty ani lak nepomáha.
Pomohlo keď som začala nosiť pančuchy.
Jedneho dna som si povedala, ze aj ja chcem klepkat nechtami po stole. Po dvoch tyzdnoch som klepkala. Aby som ich furt neozuvala, tak som vsade so sebou nosila pilnik
Mne nic
Vieš, čo mne pomohlo? Keď sa mi odlomilo z predného zuba, to už bolo vážne varovanie, Nechty nehryziem už 9 rokov.
Ja som obhryzala nechty XY rokov. Jedného dňa som si uvedomila, že vyzerajú fakt hrozne, zrazu som sa za svoje ruky hanbila pred ľuďmi v práci, pred priateľmi. Prestala som len tak. Dosť mi pomohol spevňovač, alebo priesvitných lak, ale hlavne to uvedomenie. Teraz bez nalakovanych resp. upravených nechtov nevyjdem z domu ani do záhrady 😂.
Moja sestra nemohla dlho otehotnieť ale že veľmi dlho.Našla sa pričina tým že ohrýzavala nechty nemohla otehotnieť.Potvrdili jej to dvaja lekári.
@dilino a to ako niečo jej zistili kvôli tomu?
áno zistili tým že chytala všetko hoci čo vieš nejake vecvi príklad peňaženku, kabelku, a potom hned roky davala do úst tak s ajej bacil ukladal na vaječníkoch a ONi chodili s mužom všetko dobre vyseldky nič chyba ON úplne zdraví aj ONA.Ked som jej to povedala tak s ami smiala a potom ked išla k lekárovi natrafila to to iste jej povedal a potvrdil to aj lekár v nemocnici.Napísal jej čo si ma robiť a prestala a potom hned otehotnela asi do 3 mesiacov.
psychika pories toto