Obdobie po interupcii

emka20p
30. jan 2016

Ahojte...mam otazku niekto kto uz absolvoval interupciu...? Prosim vas ako je to po zakroku?? S menstruaciou .krvacanim atd? Caka ma to o 2 tyzdne...viemze to je v celkovej narkoze ale ako je to potom? Dakujem za odpovede...a neodcudzujte ma tu co a ako nemam to robit atd..ja potrebujem radu ohladom tohto nie toho ako riesit tuto situaciu...

sardinka335
30. jan 2016

Zase provokačná tema - čo nevieš gugliť? Ako je to po zakroku si sa mala pytať gynoša u ktoreho si bola. Potom je to tak, ze krvacas a mozeš mat aj bolesti v podbruší.....nastup menštruácie je cca plus minus 6 tyzdnov po vykone, pohlavny styk sa samozrejme nedoporučuje.

emka20p
autor
30. jan 2016

Provokacna tema? Ste normalna?? Normalne sa to pytam...este som sa snim nedohodla na termine ani som nemala pred operacne vysetrenia lebo este je skoro az za 2 tyzdne idem...tak sa pytam na co sa mam pripravit...co mate za problem neviem...tak sa laskavo ukludnite

sissy27
30. jan 2016

@emka20p no napísala si na fórum, kde väčšina žien deti chcela mať, resp. chcú a nedarí sa... Takže tvoja otázka vyznieva trošku ako keby si s beznohým chcela debatovať o maratóne... A veď píšeš, že ideš na zákrok o dva týždne, takže nejakú návštevu u lekára a vyšetrenie si absolvovala, tak si sa mala pýtať tam... Alebo ozaj vygoogliť... Či lepšie sa ti zdalo verejné diskusné fórum, kde ozaj môžeš čakať všeličo?

emka20p
autor
30. jan 2016

@sissy27 necakala som reakcie ukamenovania...nie tie ktore dieta maju si ich zas mozu dovolit...a okrem toho neviete vobec za akych okolnosti to bolo a coho sa to tyka...ked uz sme pri tom...ja som sa iba normalne opytala nemozem za to ze biektore tu moralizuju a su zatrpknute...pre buducnost uz aspon viem ze tu sa neoplati pytat vobec nic..

emka20p
autor
30. jan 2016

@sissy27 a doktor povedal ze mi vsetko povie ked pridem...nic zle na tom nevidim co bude ako dalej potom aby som vedela kde dat syna!!!!

sissy27
30. jan 2016

@emka20p vidíš, doktor ti povie... Ja nesúdim, neriešim prečo a za akých okolností, je to tvoj život a tvoje rozhodnutie, ty nemôžeš za pocity a stav iných, len proste táto téma sa tu s pochopením nestretne... Ak tu nie si prvýkrát, tak si si to mohla všimnúť 🙂
Okrem toho ťažko ti niektorá z nás povie, čo bude "potom", každé telo reaguje inak, nikto dopredu nevie, či nenastanú komplikácie aké máš zdravotné problémy, ktoré to môžu ovplyvniť... Preto je najlepšie prebrať to s lekárom.

janinah
30. jan 2016

krvácanie pol roka,menses už nikdy a sex len s manželom....chápeš,akú hodnotu majú "odborné rady " z netu? túto otázku tu si si moha odpustiť,aj lekár ti podá info až po zákroku podľa aktuálneho tvojho zdrav. stavu...

mamulka211
30. jan 2016

odpovedajte len tie, co ste to zazili a tie co nemaju co robit nech si idu rypat do zahradky, uz sa oteplilo, treba rylovat. Kazda zena ma pravo ist a robit si co chce, ked sa ona rozhodla ist na interupciu, vas je houbi po tom.