Dobrý den, druhý den /po 1flaške/pijem Nutridrink včera ma za 2hod. po vypití 1x prehnalo dnes za 2hod mám hlieny v stolici je to normalne? Poradíte ako pomahal/nepomahal vám? pribrali ste kedy asi?
Nutridrink je na mliečnej báze, takže ťa môže prehnať. A zo skúseností okolia viem, že dokáže upraviť hmotnosť. Minimálne ti dodá potrebné živiny. Skús ho piť ešte a ak by ťa preháňalo a neupravilo sa to, skús sa poradiť s dr.
Okrem nutridrinkov existujú aj iné.Len si neviem spomenúť na názov ale mali to v lekárni a vyzeralo to v podobnom kelimku ako dráčik
@viva13 Moja dcerka ho pije. Jej riadne pomohol...pribera z neho pekne...ona tu jednu fľašku pije celý deň...pomaly po jednom hltu....aspon tak jej to kazala doktorka,se to sa nemá naraz vypiť...ma ho v chladničke a pomaličky si ho pije...
Rada od onkologičky... Nutridrink sa nemá piť naraz!!! Má sa popijat po troške, inak má opačný efekt a preháňa. Osožný je ak ho popíjate pomaly aj 1 hodinu
@janka13alik Nam ho kazali piť celý deň... tú jednu fľašku si ma pomalicky popíjať..dcerka ho ma v chladničke a takto si ho pomaličky pije
@jakubjakovae pre deti nemam skusenost. Ale dospely, ak nemá inu stravu, by mal vypit 3-5 denne
https://www.drmax.sk/diben-drink-1
mne nepomohlo, nakoniec som dostala liek a váha ide hore mesiac beriem a 6kg pribudlo
@viva13 ahoj chcem sa spýtať aký liek si užívala keď si pribrala
Pila som ho, nepribrala som… az ked som otehotnela, a teraz chcem naspat svojich 48 kil (mam 55) 🤣
@viva13 ahoj môžem sa opýtať čo si užívala aby si pribrala?
@mrkva1 mne lekar predpísal rapídne som schudla ale čítala som ze s toho aj pribrali
@viva13 tak nezapasuje to každému na žalúdok